MOUSSE DE MEL


MOUSSE DE MEL


Una autèntica perversió pels addictes als dolços.

INGREDIENTS:

·        200 gr. de mel
·        200 gr. de llet condensada
·        250 gr. de crema de llet
·        100 gr. de nous (optatiu)

 ELABORACIÓ:

Poseu en un bol la llet condensada i la mel i coeu-ho al bany maria durant uns deu minuts, tot remenant perquè quedi tot ben lligat.  Quan comenci a agafar color de mel, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar.  Un cop estigui fred, afegiu-hi la crema de llet i amb la batedora de barnilles, aneu remenant, primer per incorporar-la i continueu fins que la barreja agafi esponjositat i textura de mousse.  Guardeu-ho a la nevera i quan sigui fred ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Un cop la tingueu feta, incorporeu-hi les nous picades o qualsevol altre fruit sec del vostre gust.
Aquest mousse, a més de servir-ho com a postra, també es pot utilitzar per guarnir o decorar pastissos o altres postres, tenint sempre present que el seu sabor és d’un dolç molt intens, i la seva textura de molta cremositat.

Comentaris

Les més populars