MOUSSE DE MEL
MOUSSE DE MEL
Una autèntica perversió pels addictes
als dolços.
INGREDIENTS:
·
200
gr. de mel
·
200
gr. de llet condensada
·
250
gr. de crema de llet
·
100
gr. de nous (optatiu)
ELABORACIÓ:
Poseu en un bol la llet condensada i la
mel i coeu-ho al bany maria durant uns deu minuts, tot remenant perquè quedi
tot ben lligat. Quan comenci a agafar
color de mel, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Un cop estigui fred, afegiu-hi la crema de
llet i amb la batedora de barnilles, aneu remenant, primer per incorporar-la i
continueu fins que la barreja agafi esponjositat i textura de mousse. Guardeu-ho a la nevera i quan sigui fred ja
es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Un cop la tingueu feta, incorporeu-hi
les nous picades o qualsevol altre fruit sec del vostre gust.
Aquest mousse, a més de servir-ho com a
postra, també es pot utilitzar per guarnir o decorar pastissos o altres
postres, tenint sempre present que el seu sabor és d’un dolç molt intens, i la
seva textura de molta cremositat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada