CIGRONS AMB MORRO I ORELLA DE PORC


CIGRONS AMB MORRO I ORELLA DE PORC


Versió rapida, d’un clàssic de la nostra cuina, que sempre ens pot solucionar un àpat.

INGREDIENTS:

  •          800 gr. de cigrons cuits
  •         400 gr. de morro de porc cuit
  •         400 gr. d’orella de porc cuita
  •         Dos grans d’all
  •         Una cullerada de pebre vermell en pols
  •         Julivert picat
  •         ½ got de vi blanc
  •         1 got d’oli d’oliva

 ELABORACIÓ:

Per començar lamineu els grans d’all i poseu-los en una paella coberts amb l’oli d’oliva, escalfeu-ho a foc lent i quan l’all comenci a agafar color daurat, retireu-ho del foc i afegiu-hi el pebre vermell i el julivert, remeneu-ho i reserveu-ho.
En una cassola  poseu l’orella i el morro amb el vi blanc i coeu-ho uns minuts fins que el vi hagi reduït a la meitat. Incorporeu-hi els cigrons i tres o quatre cullerades de la salsa d’all i pebre vermell que havíem reservat. Coeu-ho tot plegats uns minuts, rectifiqueu, si cal, de sal i pebre,  i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Si us agrada caldós, podeu afegir-hi una mica del brou de bullir els cigrons.
També podeu fer aquesta recepta amb mongetes. 

Comentaris

Les més populars