CIGRONS AMB MORRO I ORELLA DE PORC
CIGRONS AMB MORRO I ORELLA DE PORC
Versió rapida, d’un clàssic de la nostra cuina, que
sempre ens pot solucionar un àpat.
INGREDIENTS:
- 800 gr. de cigrons cuits
- 400 gr. de morro de porc cuit
- 400 gr. d’orella de porc cuita
- Dos grans d’all
- Una cullerada de pebre vermell en pols
- Julivert picat
- ½ got de vi blanc
- 1 got d’oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Per començar lamineu els grans d’all i poseu-los en
una paella coberts amb l’oli d’oliva, escalfeu-ho a foc lent i quan l’all
comenci a agafar color daurat, retireu-ho del foc i afegiu-hi el pebre vermell
i el julivert, remeneu-ho i reserveu-ho.
En una cassola
poseu l’orella i el morro amb el vi blanc i coeu-ho uns minuts fins que
el vi hagi reduït a la meitat. Incorporeu-hi els cigrons i tres o quatre cullerades
de la salsa d’all i pebre vermell que havíem reservat. Coeu-ho tot plegats uns
minuts, rectifiqueu, si cal, de sal i pebre,
i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Si us agrada caldós, podeu afegir-hi una mica del
brou de bullir els cigrons.
També podeu fer aquesta recepta amb mongetes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada