PASTISSETS DE XOCOLATA FARCITS
PASTISSETS DE XOCOLATA FARCITS
Una “delicatesen” de fàcil el·laboració.
INGREDIENTS:
- 10 “sobaos”
- 8 cullerades de melmelada de taronja amarga
- 280 gr. de cobertura de xocolata
- 200 ml. de nata líquida per a muntar
- 60 gr. de mantega
- Fideus de xocolata
- Moscatell
ELABORACIÓ:
Talleu els sobaos per la meitat transversalment,
com si fossin un entrepà. Mulleu les
dues parts amb una mica de moscatell. En
una d’elles escampeu-hi melmelada i ajunteu de nou les dues parts. Talleu-los en quatre parts. Repetiu
l’operació amb tots els sobaos.
Poseu la cobertura de xocolata a desfer al bany
maria. Un cop fosa, afegiu-hi la mantega i la crema de llet tot remenant fins
obtenir una crema homogènia. Amb aquesta crema, cobriu tots els
pastissets. Per acabar, empolsineu-los
amb els fideus de xocolata i reserveu-los a la nevera.
RECOMANACIONS:
Evidentment podeu substituir la melmelada de
taronja per melmelada de maduixa, gerds o qualsevol altra. Tanmateix, podeu eliminar el moscatell si els
pastissets van destinats a la mainada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada