PASTISSETS DE XOCOLATA FARCITS


PASTISSETS DE XOCOLATA FARCITS


Una “delicatesen” de fàcil el·laboració.

INGREDIENTS:

  •   10 “sobaos”
  •   8 cullerades de melmelada de taronja amarga
  •   280 gr. de cobertura de xocolata
  •   200 ml. de nata líquida per a muntar
  •   60 gr. de mantega
  •   Fideus de xocolata
  •   Moscatell


ELABORACIÓ:

Talleu els sobaos per la meitat transversalment, com si fossin un entrepà.  Mulleu les dues parts amb una mica de moscatell.  En una d’elles escampeu-hi melmelada i ajunteu de nou les dues parts.  Talleu-los en quatre parts. Repetiu l’operació amb tots els sobaos. 
Poseu la cobertura de xocolata a desfer al bany maria. Un cop fosa, afegiu-hi la mantega i la crema de llet tot remenant fins obtenir una crema homogènia. Amb aquesta crema, cobriu tots els pastissets.  Per acabar, empolsineu-los amb els fideus de xocolata i reserveu-los a la nevera.

RECOMANACIONS:

Evidentment podeu substituir la melmelada de taronja per melmelada de maduixa, gerds o qualsevol altra.  Tanmateix, podeu eliminar el moscatell si els pastissets van destinats a la mainada.

Comentaris

Les més populars