TÀRTAR D’ESCAMARLANS AMB VINAGRETA DOLÇA DE TOMAQUET
TÀRTAR D’ESCAMARLANS AMB VINAGRETA DOLÇA DE TOMAQUET
Idea
original i de fàcil elaboració per
portar a taula aquest dies que s’acosten i que farà les delícies dels nostres
familiars o convidats.
INGREDIENTS:
Per persona
ü 3
escamarlans grans
ü ½
alvocat
ü ½
poma àcida
ü 1
escalunya
ü suc
de llimona
ü sal
i pebre blanc
per la vinagreta:
ü 1
cullerada de melmelada de tomàquet
ü 1
cullerada de vinagre de Módena
ü 4
cullerades de oli d’oliva.
ELABORACIÓ:
Peleu
i talleu a daus petitets l’alvocat i la poma i mulleu-lo amb una mica de suc de
llimona.
Peleu
i netegeu les cues d’escamarlà i
piqueu-les, amb un ganivet, el més petit possible.
En un
bol apart barregeu l’escalunya tallada petita amb les cues tallades i
amaniu-les amb una mica de suc de llimona, sal i pebre.
Per
muntar el plat, feu servir un motlle cilíndric, disposeu una capa d’alvocat,
una de poma i per acabar una d’escamarlans i ceba.
Feu la
vinagreta posant els ingredient dins d’un bol i remenant fins emulsionar la
barreja.
Traieu
el motlle amb cura de que no perdi la forma i amaniu-ho tot amb una mica de
vinagreta.
RECOMANACIONS;
No
poseu gaire vinagreta, és millor que poseu un bol apart i que cadascú es posi
la quantitat que desitgi.
Es pot
acompanyar amb una mica de caviar, carn de cranc, picada petita o be ous de truita (segon el pressupost) i una
mica d’enciam. Per donar color al plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada