TÀRTAR D’ESCAMARLANS AMB VINAGRETA DOLÇA DE TOMAQUET


TÀRTAR D’ESCAMARLANS AMB VINAGRETA DOLÇA DE TOMAQUET



Idea original i de fàcil elaboració  per portar a taula aquest dies que s’acosten i que farà les delícies dels nostres familiars o convidats.

INGREDIENTS:


Per persona

ü  3 escamarlans grans
ü  ½ alvocat
ü  ½ poma àcida
ü  1 escalunya
ü  suc de llimona
ü  sal i pebre blanc

per la vinagreta:

ü  1 cullerada de melmelada de tomàquet
ü  1 cullerada de vinagre de Módena
ü  4 cullerades de oli d’oliva.

 ELABORACIÓ:

Peleu i talleu a daus petitets l’alvocat i la poma i mulleu-lo amb una mica de suc de llimona.
Peleu i netegeu les cues d’escamarlà i  piqueu-les, amb un ganivet, el més petit possible.
En un bol apart barregeu l’escalunya tallada petita amb les cues tallades i amaniu-les amb una mica de suc de llimona, sal i pebre.
Per muntar el plat, feu servir un motlle cilíndric, disposeu una capa d’alvocat, una de poma i per acabar una d’escamarlans i ceba.
Feu la vinagreta posant els ingredient dins d’un bol i remenant fins emulsionar la barreja.
Traieu el motlle amb cura de que no perdi la forma i amaniu-ho tot amb una mica de vinagreta.

RECOMANACIONS;

No poseu gaire vinagreta, és millor que poseu un bol apart i que cadascú es posi la quantitat que desitgi.
Es pot acompanyar amb una mica de caviar, carn de cranc, picada petita o  be ous de truita (segon el pressupost) i una mica d’enciam. Per donar color al plat.    

Comentaris

Les més populars