BAVAROIS DE PINYA


BAVAROIS DE PINYA


Un postra que segurament molts de vosaltres heu tastat i que, pel que refresca i el fàcil de fer que és, cal que tingueu present aquest estiu.

INGREDIENTS:

ü  1 llauna de pinya d’1 kg.
ü  200 grs. de sucre
ü  ¼ de kg. de nata muntada
ü  El suc d’una llimona gran
ü  6 fulles de gelatina o un sobre
ü  Caramel líquid

ELABORACIÓ:


Poseu la pinya escorreguda i tallada, el sucre i el suc de la llimona, en un pot per a batedora. Tritureu-ho tot fins tenir un puré molt fi, i reserveu-ho.  Per altra banda poseu en remull la gelatina amb una mica de suc de pinya (un got petit), i la resta del suc el posareu al foc fins que estigui a punt de bullir.   
Traieu-lo del foc i afegiu-hi la gelatina, remenant ràpidament fins que estigui tota ben diluïda.  Incorporeu aquest suc al puré de pinya remenant constantment, i per últim, afegiu-hi la nata, també remenant fins obtenir una massa homogènia.

Poseu aquesta barreja en motllos caramel·litzats i deixeu-ho a la nevera un mínim de 4 hores, però és millor preparar el plat el dia abans.  Desemmotlleu-lo un moment abans de servir-ho.

RECOMANACIONS:

Podem fer aquest postra amb la fruita que més ens agradi, variant la proporció de sucre segons el nostre gust, i substituint el suc de la llauna de pinya per 40 dl. d’aigua.

Comentaris

Les més populars