BAVAROIS DE PINYA
BAVAROIS DE PINYA
Un postra que segurament molts de
vosaltres heu tastat i que, pel que refresca i el fàcil de fer que és, cal que
tingueu present aquest estiu.
INGREDIENTS:
ü 1
llauna de pinya d’1 kg.
ü 200
grs. de sucre
ü ¼
de kg. de nata muntada
ü El
suc d’una llimona gran
ü 6
fulles de gelatina o un sobre
ü Caramel
líquid
ELABORACIÓ:
Poseu
la pinya escorreguda i tallada, el sucre i el suc de la llimona, en un pot per
a batedora. Tritureu-ho tot fins tenir un puré molt fi, i reserveu-ho. Per altra banda poseu en remull la gelatina
amb una mica de suc de pinya (un got petit), i la resta del suc el posareu al
foc fins que estigui a punt de bullir.
Traieu-lo
del foc i afegiu-hi la gelatina, remenant ràpidament fins que estigui tota ben
diluïda. Incorporeu aquest suc al puré
de pinya remenant constantment, i per últim, afegiu-hi la nata, també remenant
fins obtenir una massa homogènia.
Poseu
aquesta barreja en motllos caramel·litzats i deixeu-ho a la nevera un mínim de
4 hores, però és millor preparar el plat el dia abans. Desemmotlleu-lo un moment abans de servir-ho.
RECOMANACIONS:
Podem
fer aquest postra amb la fruita que més ens agradi, variant la proporció de
sucre segons el nostre gust, i substituint el suc de la llauna de pinya per 40
dl. d’aigua.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada