TONYINA AMB TROMPETES , ENDÍVIES I ALLS TENDRES
TONYINA AMB TROMPETES , ENDÍVIES I ALLS TENDRES
El punt àcid de
l’endívia i la delicadesa dels alls tendres i els bolets, són un excel·lent
complement per un bon llom de tonyina.
INGREDIENTS:
- 600 gr. de llom de tonyina
- 100 gr. de trompetes de la mort
- 100 gr. de camagrocs
- ½ manat d’all tendres
- 1 endívia
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebreu la
tonyina i, fent servir una paella antiadherent, marqueu-la volta i volta i reserveu-la.
Saltegeu el
bolets amb un raig d’oli. Quan estiguin cuits, reserveu-los
A la mateixa
paella i a foc suau, coeu els alls tendres tallats petits. Quan estiguin a
mitja cocció afegiu-hi les endívies també tallades petites, i quan estigui tot
cuit, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Afegiu-hi
els bolets i el llom de tonyina i coeu-ho tot plegat uns minuts per integrar
els sabors. Serviu-ho calent.
RECOMANACIONS:
Si coeu algunes
fulles d’endívies senceres, les podeu aprofitar per guarnir el plat.
També podeu
empolsinar al damunt una mica d’anet picat petitet.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada