TONYINA AMB TROMPETES , ENDÍVIES I ALLS TENDRES


TONYINA AMB TROMPETES , ENDÍVIES I ALLS TENDRES


El punt àcid de l’endívia i la delicadesa dels alls tendres i els bolets, són un excel·lent complement per un bon llom de tonyina.

INGREDIENTS:

  •   600 gr. de llom de tonyina
  •   100 gr. de trompetes de la mort
  •   100 gr. de camagrocs
  •   ½ manat d’all tendres
  •   1 endívia
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre


ELABORACIÓ:

Salpebreu la tonyina i, fent servir una paella antiadherent, marqueu-la volta i volta i reserveu-la.
Saltegeu el bolets amb un raig d’oli. Quan estiguin cuits, reserveu-los
A la mateixa paella i a foc suau, coeu els alls tendres tallats petits. Quan estiguin a mitja cocció afegiu-hi les endívies també tallades petites, i quan estigui tot cuit, rectifiqueu-ho de sal i pebre.  Afegiu-hi els bolets i el llom de tonyina i coeu-ho tot plegat uns minuts per integrar els sabors.  Serviu-ho calent.

RECOMANACIONS:

Si coeu algunes fulles d’endívies senceres, les podeu aprofitar per guarnir el plat.
També podeu empolsinar al damunt una mica d’anet picat petitet.



Comentaris

Les més populars