AMANIDA DE TARONJA I BACALLÀ ESQUEIXAT
AMANIDA DE TARONJA I BACALLÀ ESQUEIXAT
INGREDIENTS:
- 4 taronges
- 1 ceba tendra
- 200 grs. de bacallà esqueixat
- 2 ous durs
- 1 grapat d’olives arbequines
- 1 grapat d’olives negres
- Oli d’oliva
- Sal i pebre vermell dolç
ELABORACIÓ:
En primer lloc
pelarem les taronges a sang (això vol dir amb un ganivet i traient tota la
cutícula. Després les tallarem a
rodanxes fines, o si ens agrada més, a grills i ho posarem al fons del
plat. Per damunt escamparem el bacallà
esqueixat. Després tallarem la ceba molt
petita i la tirarem pel damunt. Afegirem
els ous durs també tallats molt petits.
I per últim les olives. Per
amanir-ho hi tirarem oli d’oliva i hi espolsarem pel damunt el pebre
vermell. Si convingués hi podem afegir
una mica de sal i fins i tot una mica de vinagre si és el nostre gust. Es serveix fresc.
És millor si les
taronges són una mica àcides i el bacallà ha d’estar poc dessalat. Bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada