PLUM CAKE DE CIRERES I XOCOLATA


PLUM CAKE DE CIRERES I XOCOLATA



Una aportació més per degustar les delicioses cireres

INGREDIENTS: 

  •          40 cireres
  •           3 ous
  •          175 gr. de sucre
  •           60 ml. de llet
  •          190 ml. d’oli  d’oliva
  •           210 gr. farina
  •           5 gr. llevat químic en pols
  •           1 culleradeta d’aroma de vainilla
  •           1 polsim de sal
  •           Un grapat de perles de xocolata


ELABORACIÓ:

Poseu en un Bol els ous i el sucre i amb l’ajut d’una batedora mecànica, aneu batent-los fins que quedin una mica escumats. Afegiu-hi l’oli, la llet, l’aroma de vainilla i continueu batent-ho fins que tot sigui una crema homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal i continueu batent-ho fins que tot estigui ben integrat i tingueu una massa fina i esponjosa.
Tapeu la massa amb un film i deixeu-la reposar a la nevera mínim 1 hora.
Mentre reposa la massa, traieu el pinyol a las cireres mirant de no desfer-les gaire, i ompliu l’espai que ha deixat el pinyol amb perles de xocolata.
Prepareu un motllo de plum cake amb una mica de mantega i farina.  Ompliu-lo fins a la meitat amb la massa.  Repartiu la meitat de les  cireres farcides amb xocolata per tot el motllo, cobriu-les amb una capa de massa i torneu-hi a escampar cireres. Per acabar cobriu-les amb la resta de massa al damunt.  Empolsineu-les amb una mica de sucre per sobre i coeu-les al forn a 180º durant uns 30 minuts aproximadament.



RECOMANACIONS:

La massa millora si la deixeu reposar d’un dia per l’altre a la nevera.
El més entretingut d’aquesta recepta, potser és treure-li el pinyol a les cireres.  Al mercat existeixen diferents estris que ens facilitaran aquesta feina.




Comentaris

Les més populars