PLUM CAKE DE CIRERES I XOCOLATA
PLUM CAKE DE CIRERES I XOCOLATA
Una
aportació més per degustar les delicioses cireres
INGREDIENTS:
- 40 cireres
- 3 ous
- 175 gr. de sucre
- 60 ml. de llet
- 190 ml. d’oli d’oliva
- 210 gr. farina
- 5 gr. llevat químic en pols
- 1 culleradeta d’aroma de vainilla
- 1 polsim de sal
- Un grapat de perles de xocolata
ELABORACIÓ:
Poseu
en un Bol els ous i el sucre i amb l’ajut d’una batedora mecànica, aneu
batent-los fins que quedin una mica escumats. Afegiu-hi l’oli, la llet, l’aroma
de vainilla i continueu batent-ho fins que tot sigui una crema homogènia.
Incorporeu-hi
la farina, el llevat i la sal i continueu batent-ho fins que tot estigui ben
integrat i tingueu una massa fina i esponjosa.
Tapeu
la massa amb un film i deixeu-la reposar a la nevera mínim 1 hora.
Mentre
reposa la massa, traieu el pinyol a las cireres mirant de no desfer-les gaire,
i ompliu l’espai que ha deixat el pinyol amb perles de xocolata.
Prepareu
un motllo de plum cake amb una mica de mantega i farina. Ompliu-lo fins a la meitat amb la massa. Repartiu la meitat de les cireres farcides amb xocolata per tot el
motllo, cobriu-les amb una capa de massa i torneu-hi a escampar cireres. Per
acabar cobriu-les amb la resta de massa al damunt. Empolsineu-les amb una mica de sucre per
sobre i coeu-les al forn a 180º durant uns 30 minuts aproximadament.
RECOMANACIONS:
La
massa millora si la deixeu reposar d’un dia per l’altre a la nevera.
El més
entretingut d’aquesta recepta, potser és treure-li el pinyol a les
cireres. Al mercat existeixen diferents
estris que ens facilitaran aquesta feina.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada