COCA DE PORRO I FORMATGE BRIE
COCA DE PORRO I FORMATGE BRIE
Una delicadesa culinària per aperitiu, plat o tapa.
INGREDIENTS:
ü Una placa de pasta de full
ü Porros
ü Formatge brie
ü Olivada
ü Un ou
ü Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu els porros, talleu les arrels, traieu les
dues primeres fulles i talleu la part verda de les fulles deixant sols la part
blanca més tendra.
Bulliu-los amb aigua i sal durant uns 2 o 3 minuts,
vigilant que no es desmuntin. Traieu-los del aigua i si són molt gruixuts
talleu-los en dues parts de forma longitudinal i deixeu-los refredar.
Estireu la pasta de full i talleu-la en tires d’uns
4 dits d’ample, i de llarg uns 4 o 5 cm més llarga que els porros.
Poseu les tires de full damunt d’una plata que
pugui anar al forn i al damunt i centrat, poseu-hi els porros.
Pinteu el tros de pasta de full que queda a la
vista amb l’ou batut i coeu les coques a 180º durant uns 15 minuts.
Traieu les coques del forn i aneu col·locant
formatge brie damunt del porro fins que quedi tapat. Torneu a posar les coques
al forn uns 5 minuts més, per fondre el formatge. Traieu-les i poseu al damunt una mica de pasta
d’olivada. Serviu-les calentes.
Segons la mida i la forma de tallar la pasta de
full i els porros, podeu tenir un pinxo, una tapa o un plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada