COCA DE PORRO I FORMATGE BRIE


COCA DE PORRO I FORMATGE BRIE


Una delicadesa culinària per aperitiu, plat o tapa.

INGREDIENTS:

ü  Una placa de pasta de full
ü  Porros
ü  Formatge brie
ü  Olivada
ü  Un ou
ü  Sal

ELABORACIÓ:

Netegeu els porros, talleu les arrels, traieu les dues primeres fulles i talleu la part verda de les fulles deixant sols la part blanca més tendra.
Bulliu-los amb aigua i sal durant uns 2 o 3 minuts, vigilant que no es desmuntin. Traieu-los del aigua i si són molt gruixuts talleu-los en dues parts de forma longitudinal i deixeu-los refredar.
Estireu la pasta de full i talleu-la en tires d’uns 4 dits d’ample, i de llarg uns 4 o 5 cm més llarga que els porros.
Poseu les tires de full damunt d’una plata que pugui anar al forn i al damunt i centrat, poseu-hi els porros.
Pinteu el tros de pasta de full que queda a la vista amb l’ou batut i coeu les coques a 180º durant uns 15 minuts.
Traieu les coques del forn i aneu col·locant formatge brie damunt del porro fins que quedi tapat. Torneu a posar les coques al forn uns 5 minuts més, per fondre el formatge.  Traieu-les i poseu al damunt una mica de pasta d’olivada. Serviu-les calentes.

Segons la mida i la forma de tallar la pasta de full i els porros, podeu tenir un pinxo, una tapa o un plat.

Comentaris

Les més populars