ASSORTIT DE PATÉS CASSOLANS


ASSORTIT DE PATÉS CASSOLANS



Un petit assortit de patés casolans per enriquir els vostres aperitius, per a les festes que s’acosten.  

PATÉ DE SARDINES

INGREDIENTS:

  •   1 llauna de sardines en llauna
  •   2 culleradetes de cafè de mostassa a l’antiga
  •   ¼ de poma verda
  •   ¼ de ceba tendre
  •   1/2 cullerada de sucre morè
  •   ½ cullerada d’oli d’oliva
  •   1 i ½ cullerada de suc de llimona

ELABORACIÓ:

Netegeu les sardines traient-les-hi l’espina central i poseu-les en un pot per a batedora mecànica. Peleu la poma, talleu-la a daus petits i afegiu-la al pot amb la sardina. Feu el mateix amb la ceba tendra i afegiu-hi la resta d’ingredients.
Tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi més consistència i ja es pot servir.
Acompanyeu-ho amb torradetes i “encurtits” en vinagre .

RECOMANACIONS:

No aprofiteu l’oli de la llauna de sardines.  La poma ha d’estar molt verda a fi de que tingui poc suc, perquè no faci un paté massa líquid 

PATÉ DE MUSCLOS EN ESCABETX I TONYINA

Fàcil de fer i una delícia per el paladar  

INGREDIENTS:

  •   1 llauna de musclos en escabetx
  •   1 llauna de tonyina en oli d’oliva
  •   4 formatgets en porcions
  •   150 gr. de palet de cranc o surimi

ELABORACIÓ

Poseu tots els ingredients en un pot per a Batedora mecànica i tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi més consistència i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Aprofiteu el suc de l’escabetx però no l’oli de la tonyina, així queda més sec el paté.

PATÉ DE MUSCLOS I ALVOCAT

Una autentica “delicatessen”

INGREDIENTS:

  •   1 llauna de musclos en escabetx
  •   1 alvocat gran
  •   El suc d’una llimona petita
  •   ¼ de ceba tendra
  •   1 cullerada de maionesa
  •   2 cullerades de ketchup
  •   1 raig petit de xerès sec o vi Fino

ELABORACIÓ:

Peleu i talleu a daus l’advocat. Poseu-lo en un pot per a batedora mecànica.
Escorreu els musclos i poseu-los amb la resta d’ingredients al pot on teniu l’advocat. Tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi més consistència, i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Acompanyeu-lo amb torradetes de pa de panses i nous i de fruites, deliciós.

Comentaris

Les més populars