ASSORTIT DE PATÉS CASSOLANS
ASSORTIT DE PATÉS CASSOLANS
Un petit assortit de patés
casolans per enriquir els vostres aperitius, per a les festes que s’acosten.
PATÉ DE SARDINES
INGREDIENTS:
- 1 llauna de sardines en llauna
- 2 culleradetes de cafè de mostassa a l’antiga
- ¼ de poma verda
- ¼ de ceba tendre
- 1/2 cullerada de sucre morè
- ½ cullerada d’oli d’oliva
- 1 i ½ cullerada de suc de llimona
ELABORACIÓ:
Netegeu les sardines traient-les-hi
l’espina central i poseu-les en un pot per a batedora mecànica. Peleu la poma,
talleu-la a daus petits i afegiu-la al pot amb la sardina. Feu el mateix amb la
ceba tendra i afegiu-hi la resta d’ingredients.
Tritureu-ho fins tenir una
pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi
més consistència i ja es pot servir.
Acompanyeu-ho amb torradetes i
“encurtits” en vinagre .
RECOMANACIONS:
No aprofiteu l’oli de la
llauna de sardines. La poma ha d’estar
molt verda a fi de que tingui poc suc, perquè no faci un paté massa líquid
PATÉ DE MUSCLOS EN ESCABETX I TONYINA
Fàcil de fer i una delícia per
el paladar
INGREDIENTS:
- 1 llauna de musclos en
escabetx
- 1 llauna de tonyina en oli
d’oliva
- 4 formatgets en porcions
- 150 gr. de palet de cranc o
surimi
ELABORACIÓ
Poseu tots els ingredients en
un pot per a Batedora mecànica i tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i
uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi
més consistència i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Aprofiteu el suc de l’escabetx
però no l’oli de la tonyina, així queda més sec el paté.
PATÉ DE MUSCLOS I ALVOCAT
Una autentica “delicatessen”
INGREDIENTS:
- 1 llauna de musclos en
escabetx
- 1 alvocat gran
- El suc d’una llimona petita
- ¼ de ceba tendra
- 1 cullerada de maionesa
- 2 cullerades de ketchup
- 1 raig petit de xerès sec o vi
Fino
ELABORACIÓ:
Peleu i talleu a daus
l’advocat. Poseu-lo en un pot per a batedora mecànica.
Escorreu els musclos i
poseu-los amb la resta d’ingredients al pot on teniu l’advocat. Tritureu-ho
fins tenir una pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi
més consistència, i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Acompanyeu-lo amb torradetes
de pa de panses i nous i de fruites, deliciós.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada