CONILL AMB CIRERES.
CONILL AMB CIRERES.
La
curta durada del temps de cireres ens obliga a gaudir d’elles de totes les
formes possibles.
INGREDIENTS:
ü 1
conill tallat a trossets ben petits
ü 100
gr. de cansalada del coll
ü 400
gr. de cireres
ü 1
branqueta de farigola
ü 1
copa de kirsch (aiguardent de cireres)
ü 50
ml. de vinagre de cabernet
ü 50
gr. de sucre morè
ü ¾
de litre d’aigua
ü Oli
d’oliva, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebreu
el conill i la cansalada tallada a daus petits.
Poseu-ho en una cassola juntament amb la farigola i un raig d’oli. Coeu-ho a potència mitjana durant uns 4
minuts tot remenant i només fins que la carn perdi el color rosat (no ha de
quedar daurada). Afegiu a la cassola el
kirsch i 600 ml. d’aigua i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que s’hagi evaporat
tot el líquid (aproximadament uns 40 minuts).
En un
altre recipient prepareu l’agredolç de cireres.
Poseu-hi el vinagre i el sucre i deixeu-ho coure fins que agafi textura
de caramel (aproximadament uns 8 minuts). Afegiu-hi 100 ml. d’aigua i les
cireres i deixeu-ho al foc fins que arrenqui el bull. Traieu-ho del foc.
Un cop
el conill estigui cuit tireu-hi l’agredolç de cireres. Remeneu-ho be i poseu-ho al forn a 170º
durant uns 5 minuts. I ja està llest per
menjar.
RECOMANACIONS:
És un
detall treure el pinyol de les cireres, però queda a la vostra elecció.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada