SARDINA MARINADA


SARDINA MARINADA


Refrescant, nutritiu, sa i ideal per un aperitiu

INGREDIENTS:

  •   8 sardines
  •   1 llima
  •   Vinagre de vi blanc
  •   Oli d’oliva
  •   Alls
  •   julivert
  •   Sal

ELABORACIÓ:

Netegeu les sardines i deixeu-les en dos filets, el més net d’espines possibles.  Poseu-les a marinar amb un preparat d’una part de vinagre per quatre parts d’aigua i un grapat de sal, de manera que les sardines quedin cobertes amb el preparat.  Deixeu-les-hi durant vuit hores i a la nevera.  Passat aquest temps, traieu-les i poseu-les en un recipient cobertes d’oli d’oliva i  uns grans d’all laminats i, si cal, rectifiqueu de sal.
Marineu-les durant uns 4 o 5 dies com a mínim.
Per a muntar el plat:  Poseu les sardines en un plat amb un raig del seu oli al damunt, uns talls d’all i escampeu per damunt una mica de julivert picat i ratlladura de pell de llima.


Comentaris

Les més populars