SARDINA MARINADA
SARDINA MARINADA
Refrescant, nutritiu, sa i ideal per un aperitiu
INGREDIENTS:
- 8 sardines
- 1 llima
- Vinagre de vi blanc
- Oli d’oliva
- Alls
- julivert
- Sal
ELABORACIÓ:
Netegeu les sardines i deixeu-les en dos filets, el
més net d’espines possibles. Poseu-les a
marinar amb un preparat d’una part de vinagre per quatre parts d’aigua i un
grapat de sal, de manera que les sardines quedin cobertes amb el preparat. Deixeu-les-hi durant vuit hores i a la
nevera. Passat aquest temps, traieu-les
i poseu-les en un recipient cobertes d’oli d’oliva i uns grans d’all laminats i, si cal,
rectifiqueu de sal.
Marineu-les durant uns 4 o 5 dies com a mínim.
Per a muntar el plat: Poseu les sardines en un plat amb un raig del
seu oli al damunt, uns talls d’all i escampeu per damunt una mica de julivert
picat i ratlladura de pell de llima.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada