REMENAT DE BACALLÀ I ALLS TENDRES
REMENAT DE BACALLÀ I ALLS TENDRES
Avui
un plat molt senzill de fer. Però d’un resultat fantàstic.
Segur
que agradarà tant als amants del bacallà com als que no ho són tant.
INGREDIENTS:
ü ½
kg de bacallà dessalat i esqueixat
ü 4
ous
ü 1
tomàquet madur petit
ü 2
manats d’alls tendres
ü una
culleradeta petita de pebre vermell (dolç o picant segons gust)
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Netegem
els alls tendres i el tallem a trossets
petits i en una paella els fregim a foc suau fins que estiguin tendres.
Després afegim el tomàquet sense grana i tallat el més petit possible.
Rectifiquem de sal i pebre i hi afegim el pebre vermell .
Quan
esta cuit, i amb el foc més fort, hi tirem els ous i remenem fins que estiguin
cuits, després el bacallà i no parem de remenar fins que està tot cuit.
Ho
podem presentar amb una mica de julivert picat pel damunt.
RECOMANACIONS:
És
important que el bacallà estigui ben escorregut.
Els
ous els podem incorporar tal com surten o batuts com per a fer una truita. Les
dues maneres són correctes però les textures diferents faran que cadascú de
nosaltres triï la forma que més l’hi agradi
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada