REMENAT DE BACALLÀ I ALLS TENDRES


REMENAT DE BACALLÀ I ALLS TENDRES



Avui un plat molt senzill de fer. Però d’un resultat fantàstic.
Segur que agradarà tant als amants del bacallà com als que no ho són tant.

INGREDIENTS:


ü  ½ kg de bacallà dessalat i esqueixat
ü  4 ous
ü  1 tomàquet madur petit
ü  2 manats d’alls tendres
ü  una culleradeta petita de pebre vermell (dolç o picant segons gust)
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Netegem els alls tendres i el tallem a trossets  petits i en una paella els fregim a foc suau fins que estiguin tendres. Després afegim el tomàquet sense grana i tallat el més petit possible. Rectifiquem de sal i pebre i hi afegim el pebre vermell .
Quan esta cuit, i amb el foc més fort, hi tirem els ous i remenem fins que estiguin cuits, després el bacallà i no parem de remenar fins que està tot cuit.
Ho podem presentar amb una mica de julivert picat pel damunt.

RECOMANACIONS:

És important que el bacallà estigui ben escorregut.
Els ous els podem incorporar tal com surten o batuts com per a fer una truita. Les dues maneres són correctes però les textures diferents faran que cadascú de nosaltres triï la forma que més l’hi agradi

Comentaris

Les més populars