SOPA FREDA DE MELÓ, TARONJA I ESPÀRRECS
SOPA FREDA DE MELÓ, TARONJA I ESPÀRRECS
Un
contrast de sabors diferents que fan un plat original, refrescant i divertit. La barreja dels sabors del meló i els
espàrrecs, resulta sorprenent però molt harmònica
.
INGREDIENTS:
ü Un meló madur
ü El
suc d’una taronja
ü ½
copa de licor de taronja
ü 4
cullerades de cafè amb llet de sucre
ü 1
cullerada de canyella en pols
ü Espàrrecs
blancs en conserva
ü Tomàquets
jardí
ELABORACIÓ:
Peleu
el meló, talleu-lo a daus i poseu-lo a
dins d’un bol; incorporeu-hi el suc de la taronja, el sucre, la canyella en
pols i el licor de taronja i tritureu-ho fins a obtenir una crema uniforma. Després passeu-ho per un colador xinès per
donar una textura més fina i guardeu-ho
a la nevera fins que estigui ben fred.
En el
moment de servir, poseu dins del plat , els tomàquets partits per la meitat i
amanits amb una mica de sal i oli, els espàrrecs tallats a trossets petits i
per acabar la sopa de meló i mengeu-ho ben fred.
RECOMANACIONS:
Per
acabar el plat el podeu decorar amb unes fulletes de menta fresca i una
branqueta de canyella, que donaran color, aroma i frescor al plat.
El
licor de Taronja es pot substituir per rom, armanyac o algun del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada