SOPA FREDA DE MELÓ, TARONJA I ESPÀRRECS


SOPA FREDA DE MELÓ, TARONJA I ESPÀRRECS



Un contrast de sabors diferents que fan un plat original, refrescant i divertit.  La barreja dels sabors del meló i els espàrrecs, resulta sorprenent però molt harmònica
. 

INGREDIENTS:

ü  Un  meló madur
ü  El suc d’una taronja
ü  ½ copa de licor de taronja
ü  4 cullerades de cafè amb llet de sucre
ü  1 cullerada de canyella en pols
ü  Espàrrecs blancs en conserva
ü  Tomàquets jardí

ELABORACIÓ:

Peleu el meló, talleu-lo  a daus i poseu-lo a dins d’un bol; incorporeu-hi el suc de la taronja, el sucre, la canyella en pols i el licor de taronja i tritureu-ho fins a obtenir una crema uniforma.  Després passeu-ho per un colador xinès per donar una textura més fina  i guardeu-ho a la nevera fins que estigui ben fred.
En el moment de servir, poseu dins del plat , els tomàquets partits per la meitat i amanits amb una mica de sal i oli, els espàrrecs tallats a trossets petits i per acabar la sopa de meló i mengeu-ho ben fred.

RECOMANACIONS:

Per acabar el plat el podeu decorar amb unes fulletes de menta fresca i una branqueta de canyella, que donaran color, aroma i frescor al plat.
El licor de Taronja es pot substituir per rom, armanyac o algun del vostre gust.

Comentaris

Les més populars