NIU DE BOLETS I FORMATGE DE CABRA
NIU DE BOLETS I FORMATGE DE CABRA
Una
idea fàcil de fer, ideal per aquest temps de bolets i d’una presència
espectacular a taula.
INGREDIENTS:
ü 1 kg de
bolets variats
ü 4
ous
ü 150
gr de formatge de cabra
ü 1
gra d’all
ü Julivert
picat
ü Oli
d’oliva
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
els bolets, talleu-los a tallets petits i salteu-ls en una paella amb un raig
d’oli l’all i el julivert, fins que perdin l’aigua i estiguin cuits,
rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-los
Prepareu
una safata que pugui anar al forn, poseu a la base paper de forn, al
damunt col·loqueu quatre motlles
metàl·lics cilíndrics, ompliu el fons de cada motlle amb una mica de bolets, al
damunt una mica de formatge tallat a daus i una mica més de bolets.
Separeu
el rovells de les clares i poseu una clara a cada motlle preparat amb bolets.
Peseu
la safata amb els motlles al forn a 180º
fins que les clares estiguin pràcticament cuites (aproximadament uns 10
minuts), traieu la safata del forn i poseu a cada motlle un rovell i torneu a
posar-ho al forn un minut més per que es cogui el rovell però es pugui sucar
pa.
Amb
l’ajut d’un ganivet desemmotlleu els nius i serviu a taula.
RECOMANACIONS:
Podeu
acompanyar els nius amb uns talls de cansalada i botifarres, marcades a la
planxa o amb una mica d’amanida si ho preferiu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada