NIU DE BOLETS I FORMATGE DE CABRA


NIU DE BOLETS I FORMATGE DE CABRA



Una idea fàcil de fer, ideal per aquest temps de bolets i d’una presència espectacular a taula.

INGREDIENTS:

ü  1 kg de bolets variats
ü  4 ous
ü  150 gr de formatge de cabra
ü  1 gra d’all
ü  Julivert picat
ü  Oli d’oliva
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Netegeu els bolets, talleu-los a tallets petits i salteu-ls en una paella amb un raig d’oli l’all i el julivert, fins que perdin l’aigua i estiguin cuits, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-los
Prepareu una safata que pugui anar al forn, poseu a la base paper de forn, al damunt  col·loqueu quatre motlles metàl·lics cilíndrics, ompliu el fons de cada motlle amb una mica de bolets, al damunt una mica de formatge tallat a daus i una mica més de bolets.
Separeu el rovells de les clares i poseu una clara a cada motlle preparat amb bolets.
Peseu la safata amb els motlles al forn a 180º  fins que les clares estiguin pràcticament cuites (aproximadament uns 10 minuts), traieu la safata del forn i poseu a cada motlle un rovell i torneu a posar-ho al forn un minut més per que es cogui el rovell però es pugui sucar pa.
Amb l’ajut d’un ganivet desemmotlleu els nius i serviu a taula.

RECOMANACIONS:

Podeu acompanyar els nius amb uns talls de cansalada i botifarres, marcades a la planxa o amb una mica d’amanida si ho preferiu.


Comentaris

Les més populars