CANELONS DE MADUIXES, COCO I AMETLLES


CANELONS DE MADUIXES, COCO I AMETLLES


El format de caneló per un postra contundent.

INGREDIENTS:

  •   Fulles de pasta brick
  •   350 gr. de maduixes
  •   80 gr. de sucre
  •   150 gr. de farina d’ametlles
  •   100 gr. de coco ratllat
  •   100 gr. de mantega
  •   200 gr. de mel
  •   Cacau en pols

ELABORACIÓ:

Netegeu i talleu a trossets les maduixes, poseu-les en un pot amb el sucre i coeu-ho durant uns 10 o 12 minuts, fins que tingueu una textura de melmelada espessa. Traieu-ho del foc i deixeu refredar.
Un cop fred incorporeu-hi la mantega a pomada, el coco i l’ametlla i treballeu-ho fins que tot estigui ben integrat.
Talleu la pasta brick a rectangles de la mida que vulgueu. Pinteu-la amb mantega fosa i aneu formant els canelons amb el farcit que teniu preparat.
Poseu els canelons en una safata per anar al forn. Pinteu-los amb mantega fosa i coeu-los a 200º durant uns deu minuts.
Quan surtin del forn, regueu-los amb mel desfeta i per acabar empolsineu-los amb cacau en pols. Serviu-los freds.

RECOMANACIONS:

Quan feu els rectangles de brick, feu-los prou llargs perquè es puguin donar dos o tres voltes al farcit.
Si prèviament a formar els canelons, teniu cura de fer un cilindre amb el farcit, sempre es formaran mes fàcilment.
Al formar els canelons tingueu cura de tancar els extrems com si fos un rotlle de primavera.
En lloc de mel també podeu fer servir xocolata  o el que la vostra imaginació us suggereixi  


Comentaris

Les més populars