CANELONS DE MADUIXES, COCO I AMETLLES
CANELONS DE MADUIXES, COCO I AMETLLES
El
format de caneló per un postra contundent.
INGREDIENTS:
- Fulles
de pasta brick
- 350
gr. de maduixes
- 80
gr. de sucre
- 150
gr. de farina d’ametlles
- 100
gr. de coco ratllat
- 100
gr. de mantega
- 200
gr. de mel
- Cacau
en pols
ELABORACIÓ:
Netegeu
i talleu a trossets les maduixes, poseu-les en un pot amb el sucre i coeu-ho
durant uns 10 o 12 minuts, fins que tingueu una textura de melmelada espessa.
Traieu-ho del foc i deixeu refredar.
Un
cop fred incorporeu-hi la mantega a pomada, el coco i l’ametlla i treballeu-ho
fins que tot estigui ben integrat.
Talleu
la pasta brick a rectangles de la mida que vulgueu. Pinteu-la amb mantega fosa
i aneu formant els canelons amb el farcit que teniu preparat.
Poseu
els canelons en una safata per anar al forn. Pinteu-los amb mantega fosa i
coeu-los a 200º durant uns deu minuts.
Quan
surtin del forn, regueu-los amb mel desfeta i per acabar empolsineu-los amb
cacau en pols. Serviu-los freds.
RECOMANACIONS:
Quan
feu els rectangles de brick, feu-los prou llargs perquè es puguin donar dos o
tres voltes al farcit.
Si
prèviament a formar els canelons, teniu cura de fer un cilindre amb el farcit,
sempre es formaran mes fàcilment.
Al
formar els canelons tingueu cura de tancar els extrems com si fos un rotlle de
primavera.
En
lloc de mel també podeu fer servir xocolata
o el que la vostra imaginació us suggereixi
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada