MINI HAMBURGUESES DE CIGRONS AMB SALSA DE SÈSAM

 

MINI HAMBURGUESES DE CIGRONS AMB SALSA DE SÈSAM

Una delícia que us farà triomfar amb els vostres amics vegetarians

INGREDIENTS:

Per la salsa de sèsam:

  •   2 cullerades de iogurt
  •   El suc de ½ llimona


  •   2 cullerades de tahina
  •   Sal i pebre

Per les mini Hamburgueses:

  •   ½ kg de cigrons cuits
  •   160 gr. de bròquil net
  •   50 gr, de ceba tendre
  •   Unes fulles de julivert
  •   Un polsim de comí molt




  •   Un polsim de canyella molta
  •   Un pessic de cúrcuma
  •  1 cullerada de farina de cigró
  •   Un raig d’oli d’oliva verge

ELABORACIÓ:

Per fer la salsa barregeu els ingredients fins que estigui tot ben lligat, ajusteu de sal i pebre i reserveu-la. Per a fer les hamburgueses talleu el bròquil, escaldeu-ho uns quatre minuts, i deixeu que es refredi. Barregeu tots els ingredients  amb l’ajut d’un braç mecànic o amb un robot de cuina, fins que tingueu una crema homogènia i fina. Poseu la crema en una safata a la nevera, tapada amb film a pell perquè no faci pell, i deixeu-ho reposar a la nevera  d’un dia per l’altre, perquè agafi cos. L’endemà, amb les mans empolsinades amb farina de cigró, aneu formant les mini hamburgueses i fregint-les amb una mica d’oli, fins que agafin color daurat. En el moment de servir-les poseu-hi una culleradeta de salsa al costat o al damunt.

RECOMANACIONS:

Acompanyeu el plat amb amanida o brots frescos.   

Comentaris

Les més populars