MINI HAMBURGUESES DE CIGRONS AMB SALSA DE SÈSAM
MINI HAMBURGUESES DE CIGRONS AMB SALSA DE SÈSAM
Una
delícia que us farà triomfar amb els vostres amics vegetarians
INGREDIENTS:
Per la salsa de sèsam:
- 2
cullerades de iogurt
- El
suc de ½ llimona
- 2
cullerades de tahina
- Sal
i pebre
Per les mini Hamburgueses:
- ½
kg de cigrons cuits
- 160
gr. de bròquil net
- 50
gr, de ceba tendre
- Unes
fulles de julivert
- Un
polsim de comí molt
- Un
polsim de canyella molta
- Un
pessic de cúrcuma
- 1
cullerada de farina de cigró
- Un
raig d’oli d’oliva verge
ELABORACIÓ:
Per
fer la salsa barregeu els ingredients fins que estigui tot ben lligat, ajusteu
de sal i pebre i reserveu-la. Per a fer les hamburgueses talleu el bròquil,
escaldeu-ho uns quatre minuts, i deixeu que es refredi. Barregeu tots els
ingredients amb l’ajut d’un braç mecànic
o amb un robot de cuina, fins que tingueu una crema homogènia i fina. Poseu la
crema en una safata a la nevera, tapada amb film a pell perquè no faci pell, i
deixeu-ho reposar a la nevera d’un dia
per l’altre, perquè agafi cos. L’endemà, amb les mans empolsinades amb farina
de cigró, aneu formant les mini hamburgueses i fregint-les amb una mica d’oli,
fins que agafin color daurat. En el moment de servir-les poseu-hi una
culleradeta de salsa al costat o al damunt.
RECOMANACIONS:
Acompanyeu
el plat amb amanida o brots frescos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada