FILET DE POBRE AL FORN
FILET DE POBRE AL FORN
Avui una recepta
per a poder gaudir dels plaers d’un tall de la vedella exquisit i moltes
vegades desconegut.
INGREDIENTS:
ü Un
filet de pobre de vedella net de greix (uns 800 gr. aprox.)
ü 1
cullerada de mel
ü 2
cullerades de polpa de tomàquet triturat
ü 1
cullerada de vinagre de Mòdena
ü 4
cullerades d’oli d’oliva
ü 2
cullerades de mostassa de Dijon
ü 1
cullerada de fines herbes
ü 100
ml de vi blanc sec
ü Sal,
pebre
ELABORACIÓ:
Salpebreu
la carn per totes les bandes i poseu-la a marinar amb una mescla de tots els
Ingredients excepte el vi, durant 1 hora.
Escalfeu
el forn a 180º
Traieu-la
carn del marinat, poseu-la en una safata per anar al forn i coeu-la 1h.
Tombeu
la carn i regueu-la amb el vi, coeu-la 1 h. més i gireu-la de tant en tant.
Mireu
si esta al punt de cocció i serviu-la a taula damunt d’una fusta de tallar, per
anar servint-la.
RECOMANACIONS:
Recordeu
que per coure talls de carn sencers al forn, es calcula mínim ½ hora per kg. de
carn
Es
pot acompanyar amb patates de forner o fetes al forn
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada