FILET DE POBRE AL FORN


FILET DE POBRE AL FORN


Avui una recepta per a poder gaudir dels plaers d’un tall de la vedella exquisit i moltes vegades desconegut.

INGREDIENTS:

ü  Un filet de pobre de vedella net de greix (uns 800 gr. aprox.)
ü  1 cullerada de mel
ü  2 cullerades de polpa de tomàquet triturat
ü  1 cullerada de vinagre de Mòdena
ü  4 cullerades d’oli d’oliva
ü  2 cullerades de mostassa de Dijon 
ü  1 cullerada de fines herbes
ü  100 ml de vi blanc sec
ü  Sal, pebre

ELABORACIÓ:

Salpebreu la carn per totes les bandes i poseu-la a marinar amb una mescla de tots els Ingredients excepte el vi, durant 1 hora.
Escalfeu el forn a 180º
Traieu-la carn del marinat, poseu-la en una safata per anar al forn i coeu-la 1h.
Tombeu la carn i regueu-la amb el vi, coeu-la 1 h. més i gireu-la de tant en tant.
Mireu si esta al punt de cocció i serviu-la a taula damunt d’una fusta de tallar, per anar servint-la.

RECOMANACIONS:

Recordeu que per coure talls de carn sencers al forn, es calcula mínim ½ hora per kg. de carn
Es pot acompanyar amb patates de forner o fetes al forn

Comentaris

Les més populars