PASTÍS DE MATÓ I MENTA
PASTÍS DE MATÓ I MENTA
Avui
tenim la recepta d’un pastís de textura cremosa i refrescant que sens dubte no
en deixarà indiferents.
INGREDIENTS:
ü Un paquet de “Massa Brisa”
ü 500 gr. de mató
ü 200 ml. de crema de llet
ü 6 ous
ü 100 gr. de sucre
ü Dues cullerades de fulles de menta fresca tallades
petites
ü Un cullerada d’anís
ELABORACIÓ:
Per començar courem la massa brisa seguin les
instruccions del fabricant, generalment tenim una primera cocció sense farcit,
després omplirem la “tarta” amb el farcit preparat per nosaltres i continuarem
la cocció fins que tot estigui cuit.
Mentre es cou la massa, posarem a un bol el mató, la
crema de llet, els ous, el sucre, l’anís i les fulles de menta fresca tallades
molt petites i amb l’ajut d’una batedora farem que sigui una crema
homogènia. Un cop està feta la primera
cocció de la massa brisa i s’ha refredat una mica hi tirem la crema de mató a
dins i tornem a posar-ho al forn amb una temperatura d’uns 130/150º fins que
estigui cuit, aproximadament uns 30/40 minuts. Deixarem refredar i ja es pot
menjar.
RECOMANACIONS:
Si volem reforçar la sensació de frescor, podem posar al
damunt del pastís una mica de gelatina de menta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada