PASTÍS DE MATÓ I MENTA


PASTÍS DE MATÓ I MENTA



Avui tenim la recepta d’un pastís de textura cremosa i refrescant que sens dubte no en deixarà indiferents.

INGREDIENTS:

ü  Un paquet de “Massa Brisa”
ü  500 gr. de mató 
ü  200 ml. de crema de llet
ü  6 ous
ü  100 gr. de sucre
ü  Dues cullerades de fulles de menta fresca tallades petites
ü  Un cullerada d’anís

ELABORACIÓ:

Per començar courem la massa brisa seguin les instruccions del fabricant, generalment tenim una primera cocció sense farcit, després omplirem la “tarta” amb el farcit preparat per nosaltres i continuarem la cocció fins que tot estigui cuit.
Mentre es cou la massa, posarem a un bol el mató, la crema de llet, els ous, el sucre, l’anís i les fulles de menta fresca tallades molt petites i amb l’ajut d’una batedora farem que sigui una crema homogènia.   Un cop està feta la primera cocció de la massa brisa i s’ha refredat una mica hi tirem la crema de mató a dins i tornem a posar-ho al forn amb una temperatura d’uns 130/150º fins que estigui cuit, aproximadament uns 30/40 minuts. Deixarem refredar i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Si volem reforçar la sensació de frescor, podem posar al damunt del pastís una mica de gelatina de menta. 



Comentaris

Les més populars