PASTÍS DE FIGUES, FORMATGE BLAU I ANOUS
PASTÍS DE FIGUES, FORMATGE BLAU I ANOUS
INGREDIENTS:
- Una
placa de pasta de full
- 1
ou
- 200
g de formatge cremós
- 500
g de figues coll de dama
- 150
g de formatge blau
- Un
grapat de nous pelades
- Mel
ELABORACIÓ:
Punxeu
amb una forquilla la part central de la pasta de full fins a uns 2 o 3 cm de la
vora, perquè no pugi. Cobriu la part que heu punxat amb la crema de formatge i
pinteu tot el vol amb l’ou batut, rebaixat amb una mica d’aigua. Aneu posant al
damunt llesques de figues fins a cobrir el formatge. Després escampeu de forma
aleatòria, però que quedi ben escampat, el formatge blau i les nous, tallades a
trossets petits.
Un
cop tingueu muntat el pastís coeu-lo al forn durant uns 20/25 minuts a
180°. Traieu-lo del forn i encara calent
tireu-hi al damunt un fil de mel, que també arribi a tot el pastís. Deixeu-lo
refredar i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Es
pot menjar fred o tebi, en qualsevol àpat.
La quantitat de formatge blau o rocafort queda
també al gust de cadascú de vosaltres.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada