TALLARINES DE BOSC
TALLARINES DE BOSC
Una recepta de pasta molt propera i amb sabors molt
nostres.
INGREDIENTS:
ü 450 gr. de tallarines
ü 250 gr. de botifarra
ü 250 gr. de bolets variats de temporada
ü 1 ceba de figueres
ü 1 gra d’all
ü Romaní fresc
ü Pebre vermell
ü Una llauna de cervesa
ü Oli, sal i pebre
ü Formatge serrat d’ovella, ratllat
ELABORACIÓ:
Coeu les tallarines amb aigua abundant i sal fins
que els tingueu al “dente”, i reserveu-los.
Salteu els bolets en una paella, amb una mica
d’oli, fins que perdin l’aigua.
En una cassola, amb un raig d’oli, fregiu la ceba i
l’all, tot tallat petit, tapat i a foc lent, fins que estiguin transparents.
Incorporeu-hi la botifarra tallada a daus.
Quan la botifarra estigui cuita afegiu-hi la
cervesa i el polsim de pebre vermell, deixeu que redueixi una mica i per acabar
poseu-hi el romaní, els bolets i la pasta. Coeu-ho tot plegat un parell de
minuts, per emulsionar els sabors, rectifiqueu de sal i pebre i serviu-ho
calent amb el formatge empolsinat al damunt.
RECOMANACIONS:
Si no és temps de bolets, ho podeu fer amb bolets
dessecats, prèviament rehidratats i fins i tot amb bolets congelats o
confitats, però sempre es millor el bolet fresc.
La pasta pot esser també espaguetis, macarrons,
“parpadelle” o la que sigui del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada