TALLARINES DE BOSC


TALLARINES DE BOSC


Una recepta de pasta molt propera i amb sabors molt nostres.

INGREDIENTS:

ü  450 gr. de tallarines
ü  250 gr. de botifarra
ü  250 gr. de bolets variats de temporada
ü  1 ceba de figueres
ü  1 gra d’all
ü  Romaní fresc
ü  Pebre vermell
ü  Una llauna de cervesa
ü  Oli, sal i pebre
ü  Formatge serrat d’ovella, ratllat

ELABORACIÓ:

Coeu les tallarines amb aigua abundant i sal fins que els tingueu al “dente”, i reserveu-los.
Salteu els bolets en una paella, amb una mica d’oli, fins que perdin l’aigua.
En una cassola, amb un raig d’oli, fregiu la ceba i l’all, tot tallat petit, tapat i a foc lent, fins que estiguin transparents. Incorporeu-hi la botifarra tallada a daus.
Quan la botifarra estigui cuita afegiu-hi la cervesa i el polsim de pebre vermell, deixeu que redueixi una mica i per acabar poseu-hi el romaní, els bolets i la pasta. Coeu-ho tot plegat un parell de minuts, per emulsionar els sabors, rectifiqueu de sal i pebre i serviu-ho calent amb el formatge empolsinat al damunt.

RECOMANACIONS:

Si no és temps de bolets, ho podeu fer amb bolets dessecats, prèviament rehidratats i fins i tot amb bolets congelats o confitats, però sempre es millor el bolet fresc.
La pasta pot esser també espaguetis, macarrons, “parpadelle” o la que sigui del vostre gust. 

Comentaris

Les més populars