CUIXES DE GRANOTA ARREBOSSADES

CUIXES DE GRANOTA ARREBOSSADES



Una autentica “delicatessen”, que no tenim gaire costum de menjar i val molt la pena.

INGREDIENTS:

  •   Cuixes de granota
  •   Sal i  pebre blanc
  •   Ous
  •   Farina
  •   Pa ratllat amb all i julivert
  •   Oli de gira-sol

ELABORACIÓ:

Generalment comprareu les cuixes congelades, deixeu que es descongelin lentament a la nevera, salpebreu-les i aneu arrebossant-les, primer amb farina, després amb ou batut, amb un polsim de sal, i per acabar amb el pa ratllat.

Aneu fregint-les amb oli calent abundant, fins que estiguin daurades i cruixents. Un cop fregides, poseu-les damunt de paper de cuina per treure l’excés d’oli, i ja les podeu servir. Es poden menjar fredes, però a mi m’agraden més calentes.

 

RECOMANACIONS:

Les podeu acompanyar amb un a mica d’enciam i fins i tot amb salsa per a fíngers (tàrtara). Son molt delicades de sabor.  Poden servir d’aperitiu, com plat o com acompanyament, sempre estaran genials. Només es tracta de superar el prejudicis que moltes persones tenen en menjar aquest animals, val la pena, són una autèntica delícia.


Comentaris

Les més populars