CUIXES DE GRANOTA ARREBOSSADES
CUIXES DE GRANOTA ARREBOSSADES
Una
autentica “delicatessen”, que no tenim gaire costum de menjar i val molt la
pena.
INGREDIENTS:
- Cuixes
de granota
- Sal
i pebre blanc
- Ous
- Farina
- Pa
ratllat amb all i julivert
- Oli
de gira-sol
ELABORACIÓ:
Generalment
comprareu les cuixes congelades, deixeu que es descongelin lentament a la
nevera, salpebreu-les i aneu arrebossant-les, primer amb farina, després amb ou
batut, amb un polsim de sal, i per acabar amb el pa ratllat.
Aneu
fregint-les amb oli calent abundant, fins que estiguin daurades i cruixents. Un
cop fregides, poseu-les damunt de paper de cuina per treure l’excés d’oli, i ja
les podeu servir. Es poden menjar fredes, però a mi m’agraden més calentes.
RECOMANACIONS:
Les
podeu acompanyar amb un a mica d’enciam i fins i tot amb salsa per a fíngers
(tàrtara). Son molt delicades de sabor. Poden servir d’aperitiu, com plat o com
acompanyament, sempre estaran genials. Només es tracta de superar el prejudicis
que moltes persones tenen en menjar aquest animals, val la pena, són una autèntica
delícia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada