MOIXERNONS AMB ALLS TENDRES I CLOÏSSES
MOIXERNONS AMB ALLS TENDRES I CLOÏSSES
Cal aprofitar els bolets de primavera, i el moixernó
és un dels més gustosos i aromàtics, el gust que aporten a les cloïsses es
deliciós
INGREDIENTS:
- ½ kg de moixernons frescos
- 6 alls tendres
- ½ kg de cloïsses
- Julivert picat petit
- 2 grans d’all picats petits
- Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Poseu les cloïsses amb aigua freda i un parell de
cullerades de sal, ½ hora, per si un cas porten sorra.
Netegeu el bolets, talleu-los a trossos regulars i
reserveu-los.
Peleu i talleu a rodanxes petites els alls tendres.
Poseu una cassola al foc amb un bon raig d’oli i
coeu els bolets. Quan estiguin a mitja
cocció i encara quedi suc dels bolets a la paella, afegiu-hi els all tendres. Quan
els bolets i els alls tendres estiguin cuits, incorporeu-hi les cloïsses, l’all
i el julivert picat.
Remeneu-ho una mica i si cal, rectifiqueu de sal i
pebre.
Quan les cloïsses estiguin obertes ja es pot treure
del foc i menjar.
RECOMANACIONS:
No cal recordar que a les cloïsses no els hi cal gaire cocció, si més no al
contrari, un cop estiguin obertes traieu-les del foc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada