MOIXERNONS AMB ALLS TENDRES I CLOÏSSES


MOIXERNONS AMB ALLS TENDRES I CLOÏSSES



Cal aprofitar els bolets de primavera, i el moixernó és un dels més gustosos i aromàtics, el gust que aporten a les cloïsses es deliciós

INGREDIENTS:

  •   ½ kg de moixernons frescos
  •   6 alls tendres
  •   ½ kg de cloïsses
  •   Julivert  picat petit
  •   2 grans d’all picats petits
  •   Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Poseu les cloïsses amb aigua freda i un parell de cullerades de sal, ½ hora, per si un cas porten sorra.
Netegeu el bolets, talleu-los a trossos regulars i reserveu-los.
Peleu i talleu a rodanxes petites els alls tendres.
Poseu una cassola al foc amb un bon raig d’oli i coeu els bolets.  Quan estiguin a mitja cocció i encara quedi suc dels bolets a la paella, afegiu-hi els all tendres. Quan els bolets i els alls tendres estiguin cuits, incorporeu-hi les cloïsses, l’all i el julivert picat.
Remeneu-ho una mica i si cal, rectifiqueu de sal i pebre.
Quan les cloïsses estiguin obertes ja es pot treure del foc i menjar.

RECOMANACIONS:

No cal recordar que a les cloïsses no  els hi cal gaire cocció, si més no al contrari, un cop estiguin obertes traieu-les del foc.


Comentaris

Les més populars