CARAGOLS FREGITS


 

CARAGOLS FREGITS



 Ja sé que els caragols es un animal que genera posicionaments radicals, o t’agrada o no, a mi m’agraden molt i pels amants dels caragols aquesta recepta que es pot fer de forma ràpida i el resultat és genial.

INGREDIENTS:

  •   Caragols bovers
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre negre molt

ELAB
ORACIÓ:

Renteu a consciència i amb molta aigua els caragols, deixeu que recuperin una mica i surtin de la seva letargia i es comencin a moure, aprofiteu per mirar si tots estan vius i si és el cas retireu els que no ho tingueu clar.

Prepareu una paella prou gran perquè càpiguen els caragols sense estar-hi apilats. Poseu-hi un bon raig d’oli que cobreixi tot el fons de la paella i quan estigui calent, incorporeu-hi els caragols, remeneu una mica i veureu que van traient la seva bromera, continueu remenant fins que aquesta bromera hagi desaparegut i sols quedi l’oli, empolsineu amb sal i pebre, remeneu-ho una mica més i ja es poden servir.

RECOMANACIONS:

És important que els caragols siguin del tipus Bover, si no ho són en trobar la temperatura de la paella, s’amagarien i no es podrien menjar.

Espereu a tirar-los a la paella a què els veieu que es mouen i van sortint una mica de la closca.

L’oli ha d’estar força calent quan tireu els caragols, si cal, a mesura que se'n vagin couen, el podeu afluixar una mica.

Jo els vaig acompanyar amb un bon allioli i van estar genials

 

 

Comentaris

Les més populars