CARAGOLS FREGITS
CARAGOLS FREGITS
INGREDIENTS:
- Caragols bovers
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre molt
ELAB
ORACIÓ:
Renteu a consciència i amb molta aigua els caragols,
deixeu que recuperin una mica i surtin de la seva letargia i es comencin a
moure, aprofiteu per mirar si tots estan vius i si és el cas retireu els que no
ho tingueu clar.
Prepareu una paella prou gran perquè càpiguen els
caragols sense estar-hi apilats. Poseu-hi un bon raig d’oli que cobreixi tot el
fons de la paella i quan estigui calent, incorporeu-hi els caragols, remeneu
una mica i veureu que van traient la seva bromera, continueu remenant fins que
aquesta bromera hagi desaparegut i sols quedi l’oli, empolsineu amb sal i
pebre, remeneu-ho una mica més i ja es poden servir.
RECOMANACIONS:
És important que els caragols siguin del tipus Bover, si
no ho són en trobar la temperatura de la paella, s’amagarien i no es podrien
menjar.
Espereu a tirar-los a la paella a què els veieu que es
mouen i van sortint una mica de la closca.
L’oli ha d’estar força calent quan tireu els caragols, si
cal, a mesura que se'n vagin couen, el podeu afluixar una mica.
Jo els vaig acompanyar amb un bon allioli i van estar
genials
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada