CANELONS DE PASTOR
CANELONS DE PASTOR
Tots
sabem que els canelons no són solament de carn, es poden fer de tot el que
vulguem, avui us portem una recepta fàcil, fina i saborosa, ideal per a
vegetarians.
INGREDIENTS:
ü 12 plaques de canelons
ü 200
gr. de bolets variats
ü 100
gr. de mató
ü 1
cullerada de farina
ü 1
cullerada de mantega
ü 1
cullerada de farina de ceps
ü ½
l de llet
ü all
i julivert picat
ü Sal,
pebre
ü Formatge
rallat
ELABORACIÓ:
Primer
coeu les plaques de canelons amb abundant aigua bullint i una mica de sal
durant uns 12/15 minuts, després les refredeu amb aigua freda i les reserveu.
Per
fer el farcit, salpebreu i fregiu els
bolets amb una mica d’all i julivert fins que perdin l’aigua, després
retireu-los del foc i passeu-los per la picadora. Passeu també el mató per la
picadora i barregeu-lo amb els bolets fins que sigui una pasta homogènia,
rectifiqueu de sal i pebre i reserveu.
Per
fer la beixamel, escalfeu la llet en un pot fins que estigui a punt de bullir.
En un altre pot desfeu la mantega, afegiu-hi la farina, la farina de ceps i
remeneu fins tenir una crema, coeu-la uns 2 minuts i afegiu-hi la llet calenta
sense deixar de remenar, per evitar que es facin grumolls, rectifiqueu de sal i
pebre i coeu-ho tot plegat uns dos minuts més fins que tingui una consistència
de crema.
Per
acabar formeu els canelons amb les plaques i la crema de bolets i mató, poseu
una mica de beixamel en una plata que pugui anar al forn, al damunt els
canelons, a continuació cobriu-lo tot amb la resta de beixamel i poseu al damunt
una bona capa de formatge ratllat. Després escalfeu i gratineu al forn i ja es
poden menjar.
Si
voleu donar un toc exquisit als canelons, feu servir formatge parmesà per
gratinar i abans de posar-hi el formatge ratlleu al damunt dels canelons una
mica de tòfona. El resultat és
espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada