PERES CUITES AMB CACAU


PERES CUITES AMB CACAU


Una imaginativa i senzilla forma de cuinar les peres per a convertir-les en un excel·lent postra.
INGREDIENTS:
ü  4 peres conferència
ü  1 l. d’aigua
ü  2 cullerades de cacau en pols
ü  300 gr. de sucre
ü  1 branca de canyella
ü  2 cullerades de farina de blat de moro.

ELABORACIÓ:
Poseu l’aigua, el cacau, el sucre i la branca de canyella en un pot, i escalfeu-lo fins portar-ho a ebullició.  Incorporeu-hi les peres pelades i coeu-les a foc suau durant uns 45 minuts, afegiu-hi la farina de blat de moro, remeneu amb cura de no trencar les peres i coeu-ho tot plegat uns cinc minuts més.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Un cop fredes ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:
És millor si, en el moment de servir-ho, el suc està molt fred.
Les podeu acompanyar amb una mica de nata o crema segons el vostre gust.

Comentaris

Les més populars