PERES CUITES AMB CACAU
PERES CUITES AMB CACAU
Una imaginativa i senzilla forma de cuinar les
peres per a convertir-les en un excel·lent postra.
INGREDIENTS:
ü 4 peres conferència
ü 1 l. d’aigua
ü 2 cullerades de cacau en pols
ü 300 gr. de sucre
ü 1 branca de canyella
ü 2 cullerades de farina de blat de moro.
ELABORACIÓ:
Poseu l’aigua, el cacau, el sucre i la branca de
canyella en un pot, i escalfeu-lo fins portar-ho a ebullició. Incorporeu-hi les peres pelades i coeu-les a
foc suau durant uns 45 minuts, afegiu-hi la farina de blat de moro, remeneu amb
cura de no trencar les peres i coeu-ho tot plegat uns cinc minuts més.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Un cop
fredes ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
És millor si, en el moment de servir-ho, el suc
està molt fred.
Les podeu acompanyar amb una mica de nata o crema
segons el vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada