CONSERVA DE TONYINA AMB OLI DE TÒFONA


CONSERVA DE TONYINA AMB OLI DE TÒFONA


Una autèntica “delicatessen” per els paladars més exigents

INGREDIENTS:

  •         Tonyina
  •         Llorer
  •         Pebre negre en gra
  •         Sal
  •        Alls
  •         Oli de Tòfona


ELABORACIÓ:

Tallar la tonyina en talls regulars i no gaire petits ni prims.
 Feu-la bullir amb aigua, sal, pebre negre en gra i fulles de llorer, durant uns 30 minuts.
Retireu-la de l’aigua i deixeu que refredi.  Un cop estigui freda poseu els talls de tonyina en pots i cobriu-los amb oli de tòfona,  poseu a cada pot unes fulles de llorer, uns grans de pebre i un gra d’all  pelat i guardeu-los a la nevera.

 RECOMANACIONS:

Per fer l’oli de tòfona, sols cal que poseu un bon tall de tòfona en una ampolla d’oli d’oliva, preferiblement si es verge extra de primera collita, i el deixeu macerar uns mesos, fins que la tòfona desprengui el seu aroma característic.
Aquesta tonyina és perfecta per menjar sola o amb alguna amanida, sempre destacarà per la seva textura delicada i l’aroma penetrant de la tòfona.  


Comentaris

Les més populars