CONSERVA DE TONYINA AMB OLI DE TÒFONA
CONSERVA DE TONYINA AMB OLI DE
TÒFONA
Una autèntica “delicatessen”
per els paladars més exigents
INGREDIENTS:
- Tonyina
- Llorer
- Pebre negre en gra
- Sal
- Alls
- Oli de Tòfona
ELABORACIÓ:
Tallar la tonyina en talls
regulars i no gaire petits ni prims.
Feu-la bullir amb aigua, sal, pebre negre en
gra i fulles de llorer, durant uns 30 minuts.
Retireu-la de l’aigua i deixeu
que refredi. Un cop estigui freda poseu
els talls de tonyina en pots i cobriu-los amb oli de tòfona, poseu a cada pot unes fulles de llorer, uns
grans de pebre i un gra d’all pelat i
guardeu-los a la nevera.
RECOMANACIONS:
Per fer l’oli de tòfona, sols
cal que poseu un bon tall de tòfona en una ampolla d’oli d’oliva,
preferiblement si es verge extra de primera collita, i el deixeu macerar uns
mesos, fins que la tòfona desprengui el seu aroma característic.
Aquesta tonyina és perfecta
per menjar sola o amb alguna amanida, sempre destacarà per la seva textura
delicada i l’aroma penetrant de la tòfona.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada