PIT DE POLLASTRE AMB COCA-COLA
PIT DE POLLASTRE AMB COCA-COLA
El
refresc de cola també pot servir per fer una agradable salsa que farà
contents a petits i grans.
INGREDIENTS:
ü 4
pits de pollastre desossats
ü 1
ceba
ü 1
got de brou de pollastre
ü 2
gots de refresc de cola
ü Oli,
sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebreu els pits de pollastre i fregiu-los amb una mica d’oli. Un cop
daurats per les dues bandes, els retireu de la paella i fregiu a foc lent la
ceba tallada petita. Quan estigui cuita torneu a posar a la cassola el
pollastre, incorporeu-hi el brou i el refresc de cola i coeu-ho tot plegat fins
que el suc redueixi i la salsa espesseixi una mica.
Ja el podeu menjar.
Si la salsa us agrada més espessa podeu tirar-hi una mica de farina de
blat de moro.
Queda molt bo si acompanyeu aquest plat amb unes patates fregides tant
fetes per vosaltres com de xurreria.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada