PIT DE POLLASTRE AMB COCA-COLA


PIT DE POLLASTRE AMB COCA-COLA

 
El refresc de cola també pot servir per fer una agradable salsa que farà contents  a petits i grans.

INGREDIENTS:

ü  4 pits de pollastre desossats
ü  1 ceba
ü  1 got de brou de pollastre
ü  2 gots de refresc de cola
ü  Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Salpebreu els pits de pollastre i fregiu-los amb una mica d’oli. Un cop daurats per les dues bandes, els retireu de la paella i fregiu a foc lent la ceba tallada petita. Quan estigui cuita torneu a posar a la cassola el pollastre, incorporeu-hi el brou i el refresc de cola i coeu-ho tot plegat fins que el suc redueixi i la salsa espesseixi una mica.
Ja el podeu menjar.

Si la salsa us agrada més espessa podeu tirar-hi una mica de farina de blat de moro.
Queda molt bo si acompanyeu aquest plat amb unes patates fregides tant fetes per vosaltres com de xurreria. 

Comentaris

Les més populars