LLONÇA DE PORC AMB CREMA D’ALLS I JULIVERT


LLONÇA DE PORC AMB CREMA D’ALLS I JULIVERT



Una senzilla recepta que ens aporta una fina crema d’all ideal per gaudir del seu sabor, estalviant-nos alguns problemes digestius propis de l’all.

INGREDIENTS:

ü  4 llonzes de porc
ü  1 cabeça d’alls
ü  fulles de julivert fresc
ü  400 cl. de crema de llet
ü  sal, pebre
ü  mantega

ELABORACIÓ:

Per començar, peleu els alls i poseu-los en un pot amb aigua freda.  Els poseu al foc i quan comencin a bullir els traieu i canvieu l’aigua i els torneu a posar a bullir. Feu això un total de tres vegades, després els coleu i els deixeu refredar. Un cop freds poseu els alls amb la crema de llet i el julivert en un pot per batedora i els tritureu per obtenir una crema fina i la reserveu.
En una paella amb una mica de mantega marqueu les llonzes per les dues bandes i les reserveu.
A la mateixa paella hi aboqueu la crema d’alls i la feu coure fins que redueixi i agafi una textura cremosa. Quan falti poc afegiu les llonzes i ho coeu tot plegat uns minuts més i ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Aquesta salsa també és molt bona amb altres carns o verdures i l’all bullit es pot substituir per all molt, doncs té  uns resultats tant de sabor com digestius molt semblants.  

Comentaris

Les més populars