LLONÇA DE PORC AMB CREMA D’ALLS I JULIVERT
LLONÇA DE PORC AMB CREMA D’ALLS I JULIVERT
Una
senzilla recepta que ens aporta una fina crema d’all ideal per gaudir del seu
sabor, estalviant-nos alguns problemes digestius propis de l’all.
INGREDIENTS:
ü 4
llonzes de porc
ü 1
cabeça d’alls
ü fulles
de julivert fresc
ü 400
cl. de crema de llet
ü sal,
pebre
ü mantega
ELABORACIÓ:
Per començar, peleu els alls i poseu-los en un pot amb aigua freda. Els poseu al foc i quan comencin a bullir els
traieu i canvieu l’aigua i els torneu a posar a bullir. Feu això un total de
tres vegades, després els coleu i els deixeu refredar. Un cop freds poseu els
alls amb la crema de llet i el julivert en un pot per batedora i els tritureu
per obtenir una crema fina i la reserveu.
En una paella amb una mica de mantega marqueu les llonzes per les dues
bandes i les reserveu.
A la mateixa paella hi aboqueu la crema d’alls i la feu coure fins que
redueixi i agafi una textura cremosa. Quan falti poc afegiu les llonzes i ho
coeu tot plegat uns minuts més i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Aquesta salsa també és molt bona amb altres carns o verdures i l’all
bullit es pot substituir per all molt, doncs té
uns resultats tant de sabor com digestius molt semblants.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada