OUS NÚVOL


OUS NÚVOL


Un plat que és un fenomen de les xarxes socials, per la seva fotogènia.

INGREDIENTS:

ü  4 Ous
ü  3 patates
ü  200 gr. de pernil
ü  Formatge parmesà
ü  Sal i pebre

ELABORACIO:

Bulliu les patates amb pela durant uns 20 minuts i reserveu-les. Separeu les clares dels rovells dels ous i munteu-les a punt de neu amb una mica de sal. Peleu les patates  i talleu-les a llesques de mig cm. de gruix. Repartiu-les  fent la base de 4 motlles que puguin anar al forn. Poseu al damunt una capa de pernil i a sobre repartiu les clares a punt de neu fent forma de niu. Coeu-ho al forn a 230º durant 3 minuts, passat aquest temps poseu al forat del niu de cada ou, un rovell. Empolsineu-ho amb una mica de  pebre, sal i formatge parmesà i continueu la cocció al forn  durant 3 o 4 minuts més.
Un cop veieu que la clara agafa un color daurat, ja es pot treure del forn desemmotllar i menjar.

RECOMANACIONS:

No oblideu fer una foto i penjar-la a Instagram. Ah!, a més de la fotogènia és un plat de menjar lleuger i molt bo.
La patata i el pernil és collita pròpia. Originalment es només un ou, però vosaltres el podeu enriquir com vulgueu     

Comentaris

Les més populars