OUS NÚVOL
OUS NÚVOL
Un
plat que és un fenomen de les xarxes socials, per la seva fotogènia.
INGREDIENTS:
ü 4
Ous
ü 3
patates
ü 200
gr. de pernil
ü Formatge
parmesà
ü Sal
i pebre
ELABORACIO:
Bulliu
les patates amb pela durant uns 20 minuts i reserveu-les. Separeu les clares
dels rovells dels ous i munteu-les a punt de neu amb una mica de sal. Peleu les
patates i talleu-les a llesques de mig
cm. de gruix. Repartiu-les fent la base
de 4 motlles que puguin anar al forn. Poseu al damunt una capa de pernil i a
sobre repartiu les clares a punt de neu fent forma de niu. Coeu-ho al forn a
230º durant 3 minuts, passat aquest temps poseu al forat del niu de cada ou, un
rovell. Empolsineu-ho amb una mica de
pebre, sal i formatge parmesà i continueu la cocció al forn durant 3 o 4 minuts més.
Un
cop veieu que la clara agafa un color daurat, ja es pot treure del forn
desemmotllar i menjar.
RECOMANACIONS:
No
oblideu fer una foto i penjar-la a Instagram. Ah!, a més de la fotogènia és un
plat de menjar lleuger i molt bo.
La
patata i el pernil és collita pròpia. Originalment es només un ou, però
vosaltres el podeu enriquir com vulgueu
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada