FLAM DE COCO



FLAM DE COCO


Sens dubte aquest postra  té la virtut o l’inconvenient de tenir com a principal protagonista el coco, aquesta deliciosa fruita tropical, té la virtut, a l’igual que d’altres aliments, de  no passar desapercebut, o bé t’agrada molt o bé no t’agrada gens. Però per damunt d’això cal destacar la fàcil elaboració, i el resultat final, les dues qualitats que sempre tenim en compte a l’hora de triar  un plat per aquest programa.

INGREDIENTS:


ü  1 pot de kg. De llet condensada
ü  ½ dotzena d’ous
ü  200 gr. coco ratllat
ü  450 dl. Aigua
ü  Carmel líquid

Posar en un recipient gros la llet, 6 rovells, el coco i l’aigua
Quan estigui ben barrejat, afegir les clares a punt de neu
Posar-ho en flameres caramelitzades
Ficar-ho al forn al bany maria 45 minuts a foc lent-mig (160º aprox.)
Deixar refredar i ja es pot treure del motlle i menjar. 

Comentaris

Les més populars