FLAM DE COCO
FLAM DE COCO
Sens dubte aquest postra té la virtut o l’inconvenient de tenir com a
principal protagonista el coco, aquesta deliciosa fruita tropical, té la
virtut, a l’igual que d’altres aliments, de
no passar desapercebut, o bé t’agrada molt o bé no t’agrada gens. Però
per damunt d’això cal destacar la fàcil elaboració, i el resultat final, les
dues qualitats que sempre tenim en compte a l’hora de triar un plat per aquest programa.
INGREDIENTS:
ü 1 pot de kg. De llet
condensada
ü ½ dotzena d’ous
ü 200 gr. coco ratllat
ü 450 dl. Aigua
ü Carmel líquid
Posar en un recipient gros la llet, 6 rovells, el
coco i l’aigua
Quan estigui ben barrejat, afegir les clares a punt
de neu
Posar-ho en flameres caramelitzades
Ficar-ho al forn al bany maria 45 minuts a foc
lent-mig (160º aprox.)
Deixar refredar i ja es pot treure del motlle i
menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada