FLAMEJAT DE MONIATO AMB ALMÍVAR DE CANYELLA


FLAMEJAT DE MONIATO AMB ALMÍVAR DE CANYELLA



Una aportació més per degustar aquest tubercle de temporada.

INGREDIENTS:

ü  1 kg. de moniato
ü  ½ kg. de sucre
ü  2 branques de canyella
ü  Canyella en pols
ü  1 copa de rom negre

ELABORACIÓ:

Peleu els moniatos i talleu-los a daus mitjans.  Poseu-los en una cassola amb el sucre, les branques de canyella i aigua fins pràcticament cobrir-los.  Coeu-ho tot plegat fins que el moniato estigui tou, però no desfet.  Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.  A l’hora de servir-ho, poseu el moniato amb una mica del seu suc, empolsineu-lo amb canyella en pols i una mica de sucre, i ruixeu-lo amb rom escalfat.  Enceneu el rom i deixeu que es cremi l’alcohol fins que s’apagui la flama.  Serviu-ho tebi.

 RECOMANACIONS:

En cas que ho hagi de menjar mainada, es pot suprimir el flamejat amb rom, i només empolsinar-lo amb canyella, també és bo.


Comentaris

Les més populars