FLAMEJAT DE MONIATO AMB ALMÍVAR DE CANYELLA
FLAMEJAT DE MONIATO AMB ALMÍVAR DE CANYELLA
Una aportació més per degustar aquest tubercle de
temporada.
INGREDIENTS:
ü 1 kg. de moniato
ü ½ kg. de sucre
ü 2 branques de canyella
ü Canyella en pols
ü 1 copa de rom negre
ELABORACIÓ:
Peleu els moniatos i talleu-los a daus
mitjans. Poseu-los en una cassola amb el
sucre, les branques de canyella i aigua fins pràcticament cobrir-los. Coeu-ho tot plegat fins que el moniato
estigui tou, però no desfet. Retireu-ho
del foc i deixeu-ho refredar. A l’hora
de servir-ho, poseu el moniato amb una mica del seu suc, empolsineu-lo amb
canyella en pols i una mica de sucre, i ruixeu-lo amb rom escalfat. Enceneu el rom i deixeu que es cremi
l’alcohol fins que s’apagui la flama.
Serviu-ho tebi.
RECOMANACIONS:
En cas que ho hagi de menjar mainada, es pot
suprimir el flamejat amb rom, i només empolsinar-lo amb canyella, també és bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada