FALS BROWNIE DE XOXOLATA I PLÀTAN

 

FALS BROWNIE DE XOXOLATA I PLÀTAN


La simplicitat d’elaboració d’aquest postra, contrasta amb el resultat final. Val la pena que el tasteu.

INGREDIENTS:

  •   2  Plàtans madurs
  •   2 ous
  •   1 cullerada de sucre
  •   5 cullerades de cacau en pols

per a la decoració

  •   1 plàtan
  •   20 gr. de mantega
  •   1 cullerada de sucre morè
  •   Un raig de rom

ELABORACIÓ

Peleu els plàtans, talleu-los a daus i tritureu-los amb un braç mecànic. Incorporeu-hi el sucre, els ous i el cacau en pol, i continueu emulsionant-lo fins que sigui una crema homogènia.

Aboqueu-ho en un motlle de silicona i coeu-ho amb un microones a potència màxima uns 4 o 5 minuts. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.

Per a fer el guarniment, peleu el plàtan i talleu-lo a rodelles.  Poseu la mantega en una paella i quan estigui desfeta afegiu-hi el plàtan i el sucre. Coeu-ho a foc mitjà fins que agafi color de caramel, regueu-lo amb el rom i flamegeu-ho.

Munteu el plat amb un tall del fals brownie a sota i uns talls de plàtan al damunt.  Regueu-ho amb el suc de caramel·litzar el plàtan i serviu-ho.

RECOMANACIONS:

El podeu servir fred o tebi i acompanyar-lo amb una bola de gelat de vainilla, de plàtan o de nous de macadàmia, i una mica de sirope de xocolata. Sempre queda excel·lent.   

Comentaris

Les més populars