FALS BROWNIE DE XOXOLATA I PLÀTAN
FALS BROWNIE DE XOXOLATA I PLÀTAN
La
simplicitat d’elaboració d’aquest postra, contrasta amb el resultat final. Val
la pena que el tasteu.
INGREDIENTS:
- 2 Plàtans madurs
- 2
ous
- 1
cullerada de sucre
- 5 cullerades de cacau en pols
per a la decoració
- 1
plàtan
- 20
gr. de mantega
- 1
cullerada de sucre morè
- Un
raig de rom
ELABORACIÓ
Peleu
els plàtans, talleu-los a daus i tritureu-los amb un braç mecànic. Incorporeu-hi
el sucre, els ous i el cacau en pol, i continueu emulsionant-lo fins que sigui
una crema homogènia.
Aboqueu-ho
en un motlle de silicona i coeu-ho amb un microones a potència màxima uns 4 o 5
minuts. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.
Per
a fer el guarniment, peleu el plàtan i talleu-lo a rodelles. Poseu la mantega en una paella i quan estigui
desfeta afegiu-hi el plàtan i el sucre. Coeu-ho a foc mitjà fins que agafi
color de caramel, regueu-lo amb el rom i flamegeu-ho.
Munteu
el plat amb un tall del fals brownie a sota i uns talls de plàtan al damunt. Regueu-ho amb el suc de caramel·litzar el
plàtan i serviu-ho.
RECOMANACIONS:
El
podeu servir fred o tebi i acompanyar-lo amb una bola de gelat de vainilla, de
plàtan o de nous de macadàmia, i una mica de sirope de xocolata. Sempre queda
excel·lent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada