CAPRICI TEBI DE FORMATGE DE CABRA
CAPRICI TEBI DE FORMATGE DE CABRA
Un
plat carregat de possibilitats. No
importa ni l’hora ni l’ordre en que es serveixi.
INGREDIENTS:
ü Formatge
“rulo” de cabra
ü 2
pebrots escalivats
ü Un
parell de dotzenes d’olives negres
ü 3
tomàquets madurs
ü Oli,
sal i pebre
ü Olivada
(optatiu)
ELABORACIÓ:
Talleu
el formatge a llesques d’uns dos dits de gruix i reserveu-lo. Peleu els tomàquets, traieu-los la grana i
talleu-los a daus petits. Talleu el
pebrot a daus de la mateixa mida que els tomàquets, aproximadament. Per acabar, traieu el pinyol de les olives i
també talleu-les a daus.
Poseu
el pebrot, les olives i el tomàquet en un bol i amaniu-ho amb sal, oli i
pebre. Fregiu el formatge en una paella
antiadherent, amb una gota d’oli. Un cop
estigui daurat per una cara, gireu-lo i torreu-lo per l’altra cara. Un cop el formatge estigui fregit, ja podeu
muntar el plat: poseu el preparat de
pebrot, olives i tomàquet a la base, i al damunt, el formatge calent. El podeu acompanyar amb una cullerada
d’olivada.
Si
disposeu d’un motlle de la mida del formatge, feu-lo servir per a posar a dins
la base d’aquest plat, i al col·locar el formatge al damunt, guanyareu en volum
i vistositat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada