ASSORTIT D’HUMMUS (Tradicional, de remolatxa i d’alvocat)
ASSORTIT D’HUMMUS (Tradicional, de remolatxa i d’alvocat)
INGREDIENTS:
Hummus tradicional:
- 500
g de cigrons cuits
- El
suc de mitja llimona
- 1
cullerada de Tahina
- Una
culleradeta de comí molt
- 4
grans d’all
- Sal
i oli d’oliva
- Pebre
vermell (per empolsinar al damunt en el moment de servir-ho)
Hummus de remolatxa:
- 400
g de cigrons cuits
- 200
g de remolatxa cuita
- El
suc de mitja llimona
- 1
cullerada de Tahina
- Una
culleradeta de comí molt
- 2
grans d’all
- Sal
i oli d’oliva
Hummus d'alvocat:
- 400
g de cigrons cuits
- 3
alvocats
- El
suc d'una llimona
- 1
cullerada i ½ de Tahina
- Una
culleradeta de comí molt
- 2
grans d’all
- Sal
i oli d’oliva
ELABORACIÓ:
En
tots els casos l’elaboració és similar,
poseu tots els ingredients en un pot per a batedora mecànica i
tritureu-ho fins a tenir una pasta cremosa, ajusteu de sal i espècies i ja el
podeu servir.
RECOMANACIONS:
Si
bé tradicionalment els ingredients s’aixafen amb un morter o amb una forquilla,
per nosaltres el molt més fàcil fer servir un braç mecànic i a més pots aconseguir
una textura més cremosa.
La
quantitat d’oli servirà per ajustar el punt de cremositat que més us agradi.
Actualment,
es fan hummus de molts productes, però aquest tres, a més del seu exquisit
sabor ompliran de color la vostra taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada