COCTEL DE RAÏM I FRUITES DEL BOSC
COCTEL DE RAÏM I FRUITES DEL BOSC
Una
delicatessen, molt adient per a començar el carnaval i que podem prendre com a
postres o com aperitiu.
INGREDIENTS:
ü 25
o 30 grans de raïm
ü Un
grapat de fruites del bosc (congelades)
ü 100
gr. de sucre
ü 200
cc d’aigua
ü Una
branca de vainilla
ü Cava brut
ELABORACIÓ:
Peleu
i traieu les granes del raïm i reserveu-lo.
Poseu
un pot amb l’aigua i el sucre al foc i quan comenci a bullir afegiu-hi la
vainilla oberta (perquè puguin sortir les granes). Coeu-lo tot plegat durant
cinc minuts a foc lent, retireu-lo del foc, coleu-lo i deixeu-lo refredar.
Barregeu
a parts iguals l’almívar que heu preparat, amb el cava.
Poseu
el raïm pelat i les fruites del bosc en un bol o be en copes o bols
individuals, cobriu-lo amb el cava amb almívar i deixeu-ho a la nevera una ½
hora, i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Com
per a tots els còctels es important la presentació,
si el serviu en copes amb la vora de dalt decorada amb menta o grosella, i
sucre, i alguna fulleta de menta fresca, l’aspecte serà perfecte.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada