COCTEL DE RAÏM I FRUITES DEL BOSC


COCTEL DE RAÏM I FRUITES DEL BOSC


 

Una delicatessen, molt adient per a començar el carnaval i que podem prendre com a postres o com aperitiu.

INGREDIENTS:

ü  25 o 30 grans de raïm
ü  Un grapat de fruites del bosc (congelades)
ü  100 gr. de sucre
ü  200 cc d’aigua
ü  Una branca de vainilla
ü  Cava  brut

ELABORACIÓ:

Peleu i traieu les granes del raïm i reserveu-lo.
Poseu un pot amb l’aigua i el sucre al foc i quan comenci a bullir afegiu-hi la vainilla oberta (perquè puguin sortir les granes). Coeu-lo tot plegat durant cinc minuts a foc lent, retireu-lo del foc, coleu-lo i deixeu-lo refredar.
Barregeu a parts iguals l’almívar que heu preparat, amb el cava.
Poseu el raïm pelat i les fruites del bosc en un bol o be en copes o bols individuals, cobriu-lo amb el cava amb almívar i deixeu-ho a la nevera una ½ hora, i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Com per a tots  els còctels es important la presentació, si el serviu en copes amb la vora de dalt decorada amb menta o grosella, i sucre, i alguna fulleta de menta fresca, l’aspecte  serà perfecte.

Comentaris

Les més populars