EMPANADETES DE CANSALADA, FORMATGE I ALBERGÍNIA
EMPANADETES DE CANSALADA, FORMATGE I ALBERGÍNIA
Com a tapa o com a plat, sempre una delícia pel
paladar
INGREDIENTS:
- Un paquet d’oblees
- 1 albergínia mitjana
- 100 gr. de formatge de rulo de cabra
- 100 gr. de formatge tendre
- 100 gr. de cansalada virada
- 1 copa de garnatxa
- 100 gr. de molla de pa
- Sal, pebre
- Oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Poseu a remullar la llesca de pa amb la garnatxa.
Peleu les albergínies i talleu-les a dauets petits,
fregiu-les amb oli fins que estiguin tendres i reserveu-les. Amb el mateix oli
fregiu la cansalada, també tallada a dauets. Quan estigui daurada, torneu a
afegir-hi l’albergínia i coeu-ho tot
plegat una mica. Traieu la paella del foc i incorporeu-hi els formatges i la
molla de pa sucada amb garnatxa. Remeneu-ho
fins que els formatges estiguin desfets i estigui tot lligat.
Formeu les empanadetes, poseu una culleradeta de
farcit al mig, mulleu amb una mica d’aigua tot el voltant de l’oblea i
tanqueu-les, tot pressionant amb els dits.
Un cop estiguin totes formades, fregiu-les amb oli
abundant, fins que estiguin daurades i al treure-les, poseu-les damunt de paper
absorbent de cuina per treure l’excés d’oli.
RECOMANACIONS:
Va molt bé acompanyar-les amb una mica d’amanida,
ja que ajuda a desengreixar.
Perquè siguin menys olioses , les podeu coure al
forn a 180 º
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada