FORMATGE CAMEMBERT AL FORN

 

FORMATGE CAMEMBERT AL FORN


Una aportació més de profund contingut francès, per gaudir del cremós formatge de camembert.

 
INGREDIENTS:

ü  1 formatge camembert de ½ kg  (per 4 persones)

ü  Tomàquets cirera

ü  Pa de baguet tallat a llesques

ü  2 grans d’all 

ü  Oli d’oliva

ü  Pebre vermell

ü  Herbes provençals

 

ELABORACIÓ:

Peleu els alls i talleu-los a làmines primes. Feu talls al formatge com si fossin porcions, mantenint la forma rodona i entre tall i tall col·loqueu una làmina d’all. Prepareu una safata que pugui anar al forn amb paper de forn, Poseu-hi al damunt el formatge, al seu voltant els tomàquets cirera i al voltant dels tomàquets les llesques de pa. Empolsineu-ho tot amb el pebre vermell, les herbes, una mica de sal i un raig d’oli, i ja es pot coure a 180°  durant uns 12/15 minuts. Ja es pot servir.

 

RECOMANACIONS:

Millor servir-ho calent, També podeu col·locar al damunt del formatge unes panses i donar un toc més atrevit amb una mica de pebre vermell picant.

 

 

 

Comentaris

Les més populars