FORMATGE CAMEMBERT AL FORN
FORMATGE CAMEMBERT AL FORN
INGREDIENTS:
ü 1
formatge camembert de ½ kg (per 4
persones)
ü Tomàquets
cirera
ü Pa
de baguet tallat a llesques
ü 2
grans d’all
ü Oli
d’oliva
ü Pebre
vermell
ü Herbes
provençals
ELABORACIÓ:
Peleu els alls i
talleu-los a làmines primes. Feu talls al formatge com si fossin porcions,
mantenint la forma rodona i entre tall i tall col·loqueu una làmina d’all.
Prepareu una safata que pugui anar al forn amb paper de forn, Poseu-hi al
damunt el formatge, al seu voltant els tomàquets cirera i al voltant dels
tomàquets les llesques de pa. Empolsineu-ho tot amb el pebre vermell, les
herbes, una mica de sal i un raig d’oli, i ja es pot coure a 180° durant uns 12/15 minuts. Ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Millor servir-ho
calent, També podeu col·locar al damunt del formatge unes panses i donar un toc
més atrevit amb una mica de pebre vermell picant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada