PASTISSET DE CIRERES
PASTISSET DE CIRERES
Ideal com a llaminadura, de postres o berenars. Avui de cireres, però apte per a qualsevol
fruita.
INGREDIENTS:
- 300 gr. de cireres
- 90 gr. de farina
- 250 ml. De llet
- 80 gr. de sucre llustre
- 2 ous
- 70 gr. d’ametlla crocant
- Mantega
ELABORACIÓ:
Renteu i traieu el pinyol a les cireres i
reserveu-les.
Bateu els ous amb el sucre fins que estiguin
esponjosos, afegiu-hi la farina tamisada tot remenant fins que no quedin
grumolls i per acabar incorporeu-hi les ametlles mirant que quedin ben
repartides dins la crema.
Unteu uns motlles amb la mantega, repartiu les
cireres a l’interior i aneu omplin-los amb la crema que heu preparat.
Coeu-ho al forn, a 180º, fins que agafi color
daurat, aproximadament uns 15/20 minuts. Deixeu que es refredi una mica, desemmotlleu i
ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Com deia al principi, queda bé amb altres fruites,
com prunes, préssecs, raïm o pomes.
El podeu decorar amb una mica de sucre llustre al
damunt.
Es pot fer en un sol motllo, preferiblement no
gaire alt però es més repartidor en motlles petits individuals.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada