PASTISSET DE CIRERES


PASTISSET DE CIRERES


Ideal com a llaminadura, de postres o berenars.  Avui de cireres, però apte per a qualsevol fruita.

INGREDIENTS:

  •   300 gr. de cireres
  •   90 gr. de farina
  •   250 ml. De llet
  •   80 gr. de sucre llustre
  •   2 ous
  •  70 gr. d’ametlla crocant
  •   Mantega

 ELABORACIÓ:

Renteu i traieu el pinyol a les cireres i reserveu-les.
Bateu els ous amb el sucre fins que estiguin esponjosos, afegiu-hi la farina tamisada tot remenant fins que no quedin grumolls i per acabar incorporeu-hi les ametlles mirant que quedin ben repartides dins la crema.
Unteu uns motlles amb la mantega, repartiu les cireres a l’interior i aneu omplin-los amb la crema que heu preparat.
Coeu-ho al forn, a 180º, fins que agafi color daurat, aproximadament uns 15/20 minuts.  Deixeu que es refredi una mica, desemmotlleu i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Com deia al principi, queda bé amb altres fruites, com prunes, préssecs, raïm o pomes.
El podeu decorar amb una mica de sucre llustre al damunt.
Es pot fer en un sol motllo, preferiblement no gaire alt però es més repartidor en motlles petits individuals.

Comentaris

Les més populars