BACALLÀ AMB ARRÒS CALDÓS D’ESCOPINYES
BACALLÀ AMB ARRÒS CALDÓS D’ESCOPINYES
L’arròs
i el bacallà són dos grans productes que es poden combinar de mil maneres. Tingueu present aquesta proposta.
INGREDIENTS:
ü 4
talls de morro de bacallà dessalat
ü 1
grapat d’escopinyes
ü 1
tomàquet
ü 1
ceba
ü 2
grans d’all
ü 1
nyora
ü 1
got de vi blanc
ü 1.5 l de
fumet (brou de peix)
ü 350 g . d’arròs
ü Sal,
pebre i oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Poseu
la nyora dins el got de vi blanc perquè es rehidrati. A la cassola on farem l’arròs, poseu-hi un
bon raig d’oli, i quan sigui calent, fregiu-hi els talls de bacallà, començant
pel cantó de la pell, durant 3 minuts.
Aneu girant els talls i quan els tingueu marcats per tots els cantons,
retireu-los i reserveu-los. A la mateixa
cassola, fregiu-hi la ceba i l’all a foc
lent fins que estigui transparent.
Després afegiu-hi el tomàquet pelat, sense llavors i tallat petit. Afegiu-hi també la carn de la nyora ja
rehidratada, i coeu-ho tot plegat fins que el tomàquet estigui cuit. Tireu-hi el vi blanc i deixeu que
redueixi. Per acabar, incorporeu-hi el
brou de peix. Quan el brou arranqui el
bull, tireu-hi l’arròs. Quan porti 10
minuts de cocció, incorporeu-hi les escopinyes, i quan calculeu que li falten 5
minuts a l’arròs, poseu-hi els talls de bacallà. Un cop cuit, retireu-lo del foc i ja es pot
menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada