PASTÍS DE POMA I MELMELADA DE FIGUES (sense farina)

 

PASTÍS DE POMA I MELMELADA DE FIGUES (sense farina)

Un postra ideal per les persones que tenen problemes amb el gluten, i també per a la resta perquè és deliciós.

 

INGREDIENTS:

  •   3 pomes Golden
  •   3 ous
  •   3 cullerades de iogurt grec
  •   1 cullerada de sucre
  •   1 culleradeta de vainilla
  •   Melmelada de figues
  •   Canyella en pols  (optatiu)

 

ELABORACIÓ:

Peleu les pomes, traieu-los el cor, talleu-les a daus petits i amb l’ajut d’una batedora mecànica feu-les puré. Afegiu-hi els ous, el iogurt, el sucre i la vainilla i continueu picant fins que obtingueu una crema fina i uniforme. Aboqueu-la en un motlle rectangular de 13x22 cm i coeu-ho a 190° durant uns 45 minuts. Deixeu que refredi, desemmotlleu-ho i talleu el pastís en dues parts iguals. Cobriu una part amb melmelada de figues i poseu-hi l’altra al damunt, com si fos un entrepà. Per acabar empolsineu-ho amb canyella en pols i ja es pot menjar.  

 

RECOMANACIONS:

Perquè sigui més fàcil desemmotllar-ho, cobriu la base del motlle amb paper de forn. La melmelada pot ser la que sigui més del vostre gust  i la canyella en pols es pot substituir per gelatina o sucre llustre.

 

Comentaris

Les més populars