PASTÍS DE POMA I MELMELADA DE FIGUES (sense farina)
PASTÍS DE POMA I MELMELADA DE FIGUES (sense farina)
Un postra ideal per les persones que tenen problemes amb el gluten, i també per a la resta perquè és deliciós.INGREDIENTS:
- 3 pomes Golden
- 3 ous
- 3 cullerades de iogurt grec
- 1 cullerada de sucre
- 1 culleradeta de vainilla
- Melmelada de figues
- Canyella en pols
(optatiu)
ELABORACIÓ:
Peleu les pomes, traieu-los el cor, talleu-les a
daus petits i amb l’ajut d’una batedora mecànica feu-les puré. Afegiu-hi els
ous, el iogurt, el sucre i la vainilla i continueu picant fins que obtingueu
una crema fina i uniforme. Aboqueu-la en un motlle rectangular de 13x22 cm i
coeu-ho a 190° durant uns 45 minuts. Deixeu que refredi, desemmotlleu-ho i
talleu el pastís en dues parts iguals. Cobriu una part amb melmelada de figues
i poseu-hi l’altra al damunt, com si fos un entrepà. Per acabar empolsineu-ho
amb canyella en pols i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Perquè sigui més fàcil desemmotllar-ho, cobriu la
base del motlle amb paper de forn. La melmelada pot ser la que sigui més del
vostre gust i la canyella en pols es pot
substituir per gelatina o sucre llustre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada