MINI PIZZES D’ALBERGÍNIA


MINI PIZZES D’ALBERGÍNIA



Una delicatessen  de fàcil elaboració, cent per cent mediterrània i que  pot servir tant d’aperitiu com d’acompanyament

INGREDIENTS:

  •   2 Albergínies gruixudes
  •   Samfaina
  •   2 boles de mozzarella de búfala
  •   Sal
  •  Orenga
  •  Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Renteu les albergínies i talleu-les a rodelles d’un parell de centímetres de gruix. Salpebreu-les i pinteu-les  amb oli d’oliva per les dues bandes i poseu-les planes a una safata de forn. Coeu-les a 210º  5 minuts, gireu-les i coeu-les 5 minuts més.
Deixeu que es refredin una mica i poseu al damunt de cada rodella d’albergínia una llesca de mozzarella; al damunt una cullerada de samfaina i empolsineu-ho amb l’orenga picat.
Poseu-ho tot plegat al forn uns minuts fins que veieu que el formatge comença a fondre’s.

Serviu-ho calent.

RECOMANACIONS

També podeu fer aquesta recepta amb carbassó, però personalment m’agrada més l’albergínia

Comentaris

Les més populars