MINI PIZZES D’ALBERGÍNIA
MINI PIZZES D’ALBERGÍNIA
Una
delicatessen de fàcil elaboració, cent
per cent mediterrània i que pot servir
tant d’aperitiu com d’acompanyament
INGREDIENTS:
- 2
Albergínies gruixudes
- Samfaina
- 2
boles de mozzarella de búfala
- Sal
- Orenga
- Oli
d’oliva
ELABORACIÓ:
Renteu
les albergínies i talleu-les a rodelles d’un parell de centímetres de gruix.
Salpebreu-les i pinteu-les amb oli
d’oliva per les dues bandes i poseu-les planes a una safata de forn. Coeu-les a
210º 5 minuts, gireu-les i coeu-les 5
minuts més.
Deixeu
que es refredin una mica i poseu al damunt de cada rodella d’albergínia una
llesca de mozzarella; al damunt una cullerada de samfaina i empolsineu-ho amb
l’orenga picat.
Poseu-ho
tot plegat al forn uns minuts fins que veieu que el formatge comença a
fondre’s.
Serviu-ho calent.
RECOMANACIONS
També
podeu fer aquesta recepta amb carbassó, però personalment m’agrada més
l’albergínia
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada