FRITTATA D'ESCALIVADA I FORMATGES
FRITTATA D'ESCALIVADA I FORMATGES
INGREDIENTS:
- 2 ous
- Pebrot escalivat
- Albergínia escalivada
- Ceba escalivada
- Formatge rul·lo de cabra
- Rocafort
- Formatge ratllat 3 formatges
ELABORACIÓ:
Suqueu tot el fons d’una paella antiadherent amb
mantega, poseu els ous en un bol i trenqueu els rovells i salpebreu-los, no cal
batre’ls tant com per a fer una truita. Poseu la paella al foc i quan estigui
calenta, aboqueu-hi els ous mirant que cobreixi tota la base. Aneu escampant al
damunt l'escalivada, i els formatges mirant que quedin ben repartits. Baixeu el
foc i tapeu la paella perquè es fonguin els formatges i no es cremi la base.
Quan la tingueu al vostre gust ja la podeu servir.
RECOMANACIONS:
Si us agraden les truites molt fetes és millor que
feu un tomb a l'ou abans de posar-hi el farcit al damunt, però la frittata és
molt més bona si està sucosa.
Jo ho he fet amb aquest farcit, però la podeu fer de tot el que vulgueu,
una mica com les truites, però no digueu mai a un italià que això és una
truita.
Si en presentar-la a taula poseu al damunt unes fulles d’alfàbrega fresca
fareu un autèntic homenatge a Itàlia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada