TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT, ALVOCAT I MANGO

          TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT, ALVOCAT I MANGO


Cal aprofitar la temporada de mango per gaudir d’ell en totes les combinacions dolces o salades que puguem.

INGREDIENTS:

  •   1 mango madur
  •   1 alvocat madur
  •   100 gr. de salmó fumat
  •   1 cullerada de mostassa de Dijon a l’antiga
  •   1 cullerada de mel
  •   Oli d’oliva verge
  •   Pebre negre mòlt

ELABORACIÓ:

Peleu i talleu a daus petits el mango i l’alvocat i poseu-los en un bol.  Talleu el salmó també a daus petits i afegiu-ho al bol de mango i alvocat.

Barregeu-hi la mostassa, la mel i un raig d’oli.  Incorporeu aquesta barreja  al bol, barrejant-ho fins que estigui ben emulsionat,  amb cura de no desfer les fruites, i reserveu-ho en fred.

A l’hora de servir-ho, emplateu-ho  fent servir un disc tallador, per donar volum al plat i poseu al damunt una cullerada d’ous de truita o de caviar, segons el vostre gust i possibilitat econòmica.

 


Si no teniu Mango, també podeu fer servir préssecs.  Recomano els grocs de vinya o els de Calanda.

 

 

 

Comentaris

Les més populars