TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT, ALVOCAT I MANGO
TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT, ALVOCAT I MANGO
Cal
aprofitar la temporada de mango per gaudir d’ell en totes les combinacions
dolces o salades que puguem.
INGREDIENTS:
- 1 mango madur
- 1 alvocat madur
- 100 gr. de salmó fumat
- 1 cullerada de mostassa de Dijon a l’antiga
- 1 cullerada de mel
- Oli d’oliva verge
- Pebre negre mòlt
ELABORACIÓ:
Peleu
i talleu a daus petits el mango i l’alvocat i poseu-los en un bol. Talleu el salmó també a daus petits i
afegiu-ho al bol de mango i alvocat.
Barregeu-hi
la mostassa, la mel i un raig d’oli. Incorporeu
aquesta barreja al bol, barrejant-ho
fins que estigui ben emulsionat, amb
cura de no desfer les fruites, i reserveu-ho en fred.
A
l’hora de servir-ho, emplateu-ho fent
servir un disc tallador, per donar volum al plat i poseu al damunt una
cullerada d’ous de truita o de caviar, segons el vostre gust i possibilitat
econòmica.
Si
no teniu Mango, també podeu fer servir préssecs. Recomano els grocs de vinya o els de Calanda.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada