AMANIDA DE SARDINES , MADUIXES, PEBROT I QUETXUP DE MADUIXA
AMANIDA DE SARDINES , MADUIXES, PEBROT I QUETXUP DE MADUIXA
Una original proposta,
per a paladars agosarats
INGREDIENTS:
ü Dues
sardines grans en conserva per persona
ü Pebrot
escalivat
ü Fulles
de canonge
ü Fulles
de rúccula
ü 5
o 6 maduixes
ü 50
ml. d’oli d’oliva
ü 10
ml. de vinagre de vi
Per al quetxup:
ü 100
gr. de maduixes madures
ü 50
gr. de tomàquet confitat
ü 25
ml. de vinagre de vi
ü 25
gr. de sucre
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Per
començar prepareu la salsa de quetxup.
Coeu a foc lent durant uns 10 minuts les maduixes tallades petites, el
vinagre, el tomàquet confitat i el sucre.
Un cop passat aquest temps, tritureu-ho tot, ajusteu-ho de sal i pebre i
reserveu-ho a la nevera.
Prepareu
una vinagreta amb una cullerada de quetxup del que heu preparat abans, els 50 ml.
d’oli d’oliva i els 10 ml. de vinagre, sal i pebre.
Per
acabar podeu muntar el plat. Pinteu-lo
amb quetxup. Al damunt, poseu-hi de
forma artística les sardines, el pebrot, les maduixes, la rúccula i el canonge.
I per acabar, amaniu-ho amb una mica de
vinagreta pel damunt.
És
important que les sardines siguin de qualitat.
Podeu
substituir les sardines, si ho preferiu, per seitons o verat en conserva.
Fins i
tot podeu afegir-hi uns dauets de tomàquet confitat.
Per confitar el tomàquet, podeu fer servir
tomàquet dessecat i posteriorment rehidratat amb aigua.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada