OSSOS DE XOCOLATA


OSSOS DE XOCOLATA


Personalment  sóc més de castanyada de de Halloween, però una aportació dolça per el seguidors d’aquesta tradició saxona, sempre és de bon aprofitar

INGREDIENTS:

  •   Pa de motllo
  •   Crema de xocolata
  •   Llet
  •   Ou
  •   Sucre
  •   Canyella en pols
  •   Oli de girasol

ELABORACIÓ:

Prepareu una safata amb una barreja de sucre i canyella en pols i reserveu-la.
Amb l’ajut d’un corró, estireu i compacteu cada una de les llesques de pa de motlle, Un cop tinguin el gruix d’un o dos mil·límetres cobriu-les amb una capa homogènia de crema de xocolata i enrosqueu-les. Repetiu l’operació amb cada una de les llesques de pa fins que acabeu la crema de xocolata.
Prepareu un plat amb llet i l’altre amb l’ou batut.
Banyeu cada rull de pa i xocolata, durant uns 4 o 5 segons, amb llet i posteriorment cobriu-lo amb ou batut.
Fregiu cada rull amb abundant oli calent fins que veieu que agafa un color daurat. Retireu-ho de la paella i arrebosseu-ho amb el preparat de sucre i canyella que havíem preparat al principi.
Repetiu el procediment amb cada llesca de pa farcida de xocolata  .
Deixeu-ho refredar i porteu-ho  a la taula.

  • RECOMANACIONS:

Si no ha de menjar la canalla, els podeu polvoritzar amb una mica d’anís.
Segur que tindreu el mateix problema que jo, no vaig poder esperar que es refredessin

Comentaris

Les més populars