OSSOS DE XOCOLATA
OSSOS DE XOCOLATA
Personalment sóc més de castanyada de de Halloween, però
una aportació dolça per el seguidors d’aquesta tradició saxona, sempre és de
bon aprofitar
INGREDIENTS:
- Pa
de motllo
- Crema
de xocolata
- Llet
- Ou
- Sucre
- Canyella
en pols
- Oli
de girasol
ELABORACIÓ:
Prepareu
una safata amb una barreja de sucre i canyella en pols i reserveu-la.
Amb
l’ajut d’un corró, estireu i compacteu cada una de les llesques de pa de
motlle, Un cop tinguin el gruix d’un o dos mil·límetres cobriu-les amb una capa
homogènia de crema de xocolata i enrosqueu-les. Repetiu l’operació amb cada una
de les llesques de pa fins que acabeu la crema de xocolata.
Prepareu
un plat amb llet i l’altre amb l’ou batut.
Banyeu
cada rull de pa i xocolata, durant uns 4 o 5 segons, amb llet i posteriorment
cobriu-lo amb ou batut.
Fregiu
cada rull amb abundant oli calent fins que veieu que agafa un color daurat.
Retireu-ho de la paella i arrebosseu-ho amb el preparat de sucre i canyella que
havíem preparat al principi.
Repetiu
el procediment amb cada llesca de pa farcida de xocolata .
Deixeu-ho
refredar i porteu-ho a la taula.
- RECOMANACIONS:
Si
no ha de menjar la canalla, els podeu polvoritzar amb una mica d’anís.
Segur
que tindreu el mateix problema que jo, no vaig poder esperar que es refredessin
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada