CREMA DE CELERÍ AMB BOLETS


CREMA DE CELERÍ AMB BOLETS



Avui portem un producte poc conegut.  El celerí, també conegut com l’arrel de l’api, no es troba habitualment a les botigues, però si l’encarreguem al nostre proveïdor habitual de verdures, segurament no tindrà problemes per aconseguir-lo.  Val la pena tastar aquesta crema que, a més de ser un plat calent per al fred, té un exquisit sabor que pot acompanyar fins i tot taules de dies de festa.

INIGREDIENTS:


ü  1 celerí de 400 grs.
ü  100 cl. de crema de llet
ü  250 cl. de brou de celerí
ü  250 cl. de brou vegetal
ü  300 grs. de bolets variats
ü  50 grs. de mantega
ü  Sal i pebre

 ELABORACIÓ:


En primer lloc bullirem el celerí amb aigua i sal i un cop cuit l’escorrerem reservant el brou, i el triturarem.  Afegirem el brou de celerí i el brou vegetal a parts iguals, fins a tenir la textura desitjada.  Ho posarem al foc, hi afegirem la nata, la sal i el pebre i ho farem coure tot plegat uns dos minuts.  Ho traurem del foc, hi afegirem la mantega i ho reservarem.
Apart, saltarem amb una mica d’oli els bolets escollits, nets, i un cop estiguin cuits, els afegirem a la crema, i ho farem coure tot plegat una estoneta (2 o 3 minuts.)  I ja es pot servir.

RECOMANACIONS:


Per donar-li més guarniment i color, podem afegir-hi una mica de fonoll picat.

Comentaris

Les més populars