CREMA DE CELERÍ AMB BOLETS
CREMA DE CELERÍ AMB BOLETS
Avui portem un producte poc
conegut. El celerí, també conegut com
l’arrel de l’api, no es troba habitualment a les botigues, però si
l’encarreguem al nostre proveïdor habitual de verdures, segurament no tindrà
problemes per aconseguir-lo. Val la pena
tastar aquesta crema que, a més de ser un plat calent per al fred, té un
exquisit sabor que pot acompanyar fins i tot taules de dies de festa.
INIGREDIENTS:
ü 1
celerí de 400 grs.
ü 100
cl. de crema de llet
ü 250
cl. de brou de celerí
ü 250
cl. de brou vegetal
ü 300
grs. de bolets variats
ü 50
grs. de mantega
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
En
primer lloc bullirem el celerí amb aigua i sal i un cop cuit l’escorrerem
reservant el brou, i el triturarem.
Afegirem el brou de celerí i el brou vegetal a parts iguals, fins a
tenir la textura desitjada. Ho posarem
al foc, hi afegirem la nata, la sal i el pebre i ho farem coure tot plegat uns
dos minuts. Ho traurem del foc, hi
afegirem la mantega i ho reservarem.
Apart,
saltarem amb una mica d’oli els bolets escollits, nets, i un cop estiguin
cuits, els afegirem a la crema, i ho farem coure tot plegat una estoneta (2 o 3
minuts.) I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Per
donar-li més guarniment i color, podem afegir-hi una mica de fonoll picat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada