CONILL AMB CARXOFES I BOLETS

 

CONILL AMB CARXOFES I BOLET


Dues de les meves debilitats, les carxofes i els bolets. Malgrat tot, quan les carxofes estan esplèndides, els bolets cal que siguin confitats o congelats, però aviat tindrem bolets de primavera.

INGREDIENTS:

  •   ½ conill tallat a trossos
  •   4 carxofes
  •   1 ceba de figueres
  •   350 gr. de bolets en conserva
  •   ½ l de brou d’au
  •   ¼ l de nata líquida
  •   1 culleradeta de concentrat de carn
  •   1 raig de vi ranci
  •   2 cullerades de farina
  •  Oli, Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Peleu i talleu la ceba a juliana i fregiu-la amb un  bon raig d’oli a foc suau.

Quan estiguin transparents afegiu-hi els cor de les carxofes tallat a quarts i fregiu-ho tot plegat uns 5 minuts. Després incorporeu-hi els bolets, continueu-la cocció uns cinc minuts i reserveu-ho.

En una cassola amb un bon raig d’oli, fregiu el conill prèviament salpebrat i enfarinat. Quan veieu que ja esta daurat, tireu-hi el vi ranci i deixeu que redueixi. Després cobriu-ho amb el brou d’au i coeu-ho  durant un hora, tapat i a foc suau.

Passat aquets temps afegiu a la cassola, les carxofes amb bolets que teníeu reservades, la nata líquida i la culleradeta de concentrat de carn. Rectifiqueu de sal i pebre, si cal i deixeu que cogui tot plegat ½ hora més, i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Podeu acabar el plat empolsinant al damunt una mica de julivert picat.

Quan tingueu bolets frescos, els podeu incorporar a la cassola quan tireu les carxofes,  i fregir-ho tot plegat.

 

Comentaris

Les més populars