CONILL AMB CARXOFES I BOLETS
CONILL AMB CARXOFES I BOLET
Dues de les meves debilitats, les carxofes i els bolets. Malgrat tot, quan les carxofes estan esplèndides, els bolets cal que siguin confitats o congelats, però aviat tindrem bolets de primavera.
INGREDIENTS:
- ½
conill tallat a trossos
- 4
carxofes
- 1
ceba de figueres
- 350
gr. de bolets en conserva
- ½
l de brou d’au
- ¼ l de nata líquida
- 1 culleradeta de concentrat de carn
- 1
raig de vi ranci
- 2
cullerades de farina
- Oli,
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Peleu
i talleu la ceba a juliana i fregiu-la amb un
bon raig d’oli a foc suau.
Quan
estiguin transparents afegiu-hi els cor de les carxofes tallat a quarts i
fregiu-ho tot plegat uns 5 minuts. Després incorporeu-hi els bolets,
continueu-la cocció uns cinc minuts i reserveu-ho.
En
una cassola amb un bon raig d’oli, fregiu el conill prèviament salpebrat i
enfarinat. Quan veieu que ja esta daurat, tireu-hi el vi ranci i deixeu que
redueixi. Després cobriu-ho amb el brou d’au i coeu-ho durant un hora, tapat i a foc suau.
Passat
aquets temps afegiu a la cassola, les carxofes amb bolets que teníeu
reservades, la nata líquida i la culleradeta de concentrat de carn. Rectifiqueu
de sal i pebre, si cal i deixeu que cogui tot plegat ½ hora més, i ja es pot
servir.
RECOMANACIONS:
Podeu
acabar el plat empolsinant al damunt una mica de julivert picat.
Quan
tingueu bolets frescos, els podeu incorporar a la cassola quan tireu les
carxofes, i fregir-ho tot plegat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada