BACALLÀ AMB MEL I PINYONS
BACALLÀ AMB MEL I PINYONS
La mel
es fa servir moltes vegades i de diferents formes per acompanyar el bacallà,
com per exemple arrebossant el bacallà amb mel i farina, però aquesta recepta
és fàcil diferent i queda molt bo.
INGREDIENTS:
ü Dos
talls de llom de bacallà dessalat (per persona)
ü Pinyons
ü Panses
ü Una
Copa de Vi Blanc
ü Una
ceba
ü Farina
ü Dues
cullerades de mel
ü Sal
i Pebre
ü Oli
d’oliva
ELABORACIO:
Primer posarem les panses dins de la copeta de vi perquè recuperin una
mica d’humitat y agafin gust.
A una paella amb una mica d’oli torrarem els pinyons fins que estiguin
rossos i els reservarem.
Enfarinarem el bacallà i el fregirem sense que quedi fet del tot i el
reservarem.
Ara fregirem la ceba, quan estigui cuita li tirarem el vi amb les passes
i el deixarem reduir una mica, després posarem els pinyons i la mel. Remenarem per lligar la salsa y després hi
afegirem el bacallà, coent tot plegat uns dos minuts a foc lent.
Està apunt per servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada