BACALLÀ AMB MEL I PINYONS


BACALLÀ AMB MEL I PINYONS 



La mel es fa servir moltes vegades i de diferents formes per acompanyar el bacallà, com per exemple arrebossant el bacallà amb mel i farina, però aquesta recepta és fàcil diferent i queda molt bo.

INGREDIENTS:

ü  Dos talls de llom de bacallà dessalat (per persona)
ü  Pinyons
ü  Panses
ü  Una Copa de Vi Blanc
ü  Una ceba
ü  Farina
ü  Dues cullerades de mel
ü  Sal i Pebre
ü  Oli d’oliva

ELABORACIO:


Primer posarem les panses dins de la copeta de vi perquè recuperin una mica d’humitat y agafin gust.
A una paella amb una mica d’oli torrarem els pinyons fins que estiguin rossos i els reservarem.
Enfarinarem el bacallà i el fregirem sense que quedi fet del tot i el reservarem.
Ara fregirem la ceba, quan estigui cuita li tirarem el vi amb les passes i el deixarem reduir una mica, després posarem els pinyons i la mel.  Remenarem per lligar la salsa y després hi afegirem el bacallà, coent tot plegat uns dos minuts a foc lent.

Està apunt per servir.






Comentaris

Les més populars