POLLASTRE A LA LLIMONA


POLLASTRE A LA LLIMONA


 

El pollastre és sens dubte una de les carns  que més fem servir a les nostres cuines, tant per el preu com per les múltiples possibilitats que ens dóna, doncs sempre queda bo.

Avui presentem una recepta que, amb un lleuger toc àcid, segur que no ens deixarà indiferents. Ànim.



   INGREDIENTS:


ü  1 Pollastre
ü  3 cullerades de farina
ü  1 tassa d’oli d’oliva
ü  1 ceba
ü  100 gr. de pernil salat
ü  1 got de vi ranci
ü  1 got de brou
ü  1 Llimona
ü  Julivert picat
ü  Sal i pebre

  ELABORACIÓ:


Salpebrem el pollastre tallat a octaus.  Després l’enfarinem i el fregim en una cassola que pugui anar al forn, amb tot l’oli.  Quan el tinguem daurat el reservarem i en el mateix oli fregirem la ceba tallada petita i el pernil també tallat petit.  Després afegirem el vi ranci, el deixarem reduir una mica  i seguidament hi tirarem el brou.  Quan tot estigui bullint, hi afegirem la llimona tallada a rodanxes i el pollastre.  Ho deixarem coure tot plegat uns 10 minuts i ho posarem al forn a 180º fins  que la salsa estigui espessa.  Ho traiem del foc i tirem pel damunt el julivert picat.  Ja es pot menjar.

Comentaris

Les més populars