POLLASTRE A LA LLIMONA
POLLASTRE A LA LLIMONA
El
pollastre és sens dubte una de les carns
que més fem servir a les nostres cuines, tant per el preu com per les
múltiples possibilitats que ens dóna, doncs sempre queda bo.
Avui
presentem una recepta que, amb un lleuger toc àcid, segur que no ens deixarà
indiferents. Ànim.
INGREDIENTS:
ü 1
Pollastre
ü 3
cullerades de farina
ü 1
tassa d’oli d’oliva
ü 1
ceba
ü 100
gr. de pernil salat
ü 1
got de vi ranci
ü 1
got de brou
ü 1
Llimona
ü Julivert
picat
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebrem
el pollastre tallat a octaus. Després
l’enfarinem i el fregim en una cassola que pugui anar al forn, amb tot
l’oli. Quan el tinguem daurat el
reservarem i en el mateix oli fregirem la ceba tallada petita i el pernil també
tallat petit. Després afegirem el vi
ranci, el deixarem reduir una mica i
seguidament hi tirarem el brou. Quan tot
estigui bullint, hi afegirem la llimona tallada a rodanxes i el pollastre. Ho deixarem coure tot plegat uns 10 minuts i
ho posarem al forn a 180º fins que la
salsa estigui espessa. Ho traiem del foc
i tirem pel damunt el julivert picat. Ja
es pot menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada